0Item(s)

V nakupni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Zobna krema NovaCare Zobna krema NovaCare
  • Zobna pasta NovaCare Zobna pasta NovaCare

NovaCare, Naravna Veganska Bio Zobna krema z mikrosrebrom, 75 ml

   Z naravnimi sestavinami in mikro srebrom Ag
   Nežni čistilni delci na nežen način odstranjujejo zobne obloge
   BIO meta poskrbi za svežino in prijeten zadah
   Kariostatično delovanje zahvaljujoč recepturi s ksilitolom
   Doseže mesta, ki jih z zobno ščetko ni mogoče doseči (tekoča f.)
   Protibakterijsko in do 14 urno delovanje
   Certifikat Natrue
   Kakovostni proizvod iz Avstrije

Dobavljivost: 1 - 5 dni

12,99 €
ali pokličite 051 423 346

Podrobnosti

Zobna krema NovaCare deluje celovito preventivno, do 14 ur

Klinične študije dokazujejo, da zobne kreme z mikro srebrom delujejo preventivno proti bakterijsko pogojenemu vnetju dlesni, paradontalni bolezni tkiv in zobni gnilobi. Mikro srebro uničuje bakterije neposredno na zobnem kamnu in tako na naraven način zmanjšuje nastanek bakterijskih oblog, delci srebra pa tudi do 14 ur po umivanju zob delujejo proti trdovratnim zobnim oblogam in zagotavljajo dolgotrajno ter dokazljivo učinkovito delovanje. Utekočinjena zobna krema doseže tudi mesta, ki jih z zobno ščetko ni mogoče doseči, in tako celovito ščiti vaše zobe.

Zobna krema NovaCare vsebuje ksilitol, ki z antikariogenim delovanjem (prav tako klinično dokazanim) še dodatno pripomore k optimalni zaščiti zob. Fluoridu smo se povsem odrekli. Tri vrste mete (njivska meta, zelena meta in poprova meta) zaokrožujejo antiseptične lastnosti zobne kreme NovaCare in hkrati na naraven način poskrbijo za svež dah.

Bio certificirana zobna pasta NovaCare z mikro srebrom, vsekakor predstavlja visoko učinkovito in nepogrešljivo naravno formulo, ki se odlikuje po delovanju in sestavi, ter predstavlja res kakovosten avstrijski proizvod. V skladu s filozofijo zobne kreme NovaCare je krema pakirana v tubi, ki je v veliki meri izdelana iz recikliranega materiala.

Krema ne vsebuje nobenih gensko spremenjenih sestavin, živalskih genov ali derivatov živalskega izvora. V postopku razvoja in proizvodnje je bilo kakršnokoli testiranje na živalih prepovedano (logotip Vegan, na hrbtni strani tube).

Sestava

Glycerin, Aqua, Hydrated Silica, Xylitol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Mentha Piperita Water, Xanthan Gum, Disodium Cocoyl Glutamate, Chondrus Crispus (Carrageenan), Mentha Spicata Herb Oil, Mentha Arvensis Leaf Oil, Sodium Benzoate, Dehydroacetic Acid, Sodium Cocoyl Glutamate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Limonene, Cl 77891, Cl 77820 (Silver)

Uporaba

Dvakrat na dan, po potrebi lahko večkrat, temeljito očistite zobe. Ni priporočljivo za otroke do 6 let.

Blagovna znamka

NOVACARE

T-H-E Gmbh
Gasteiger Strasse 47
A-6382 Kirchdorf in Tirol, Avstrija

Poreklo: EU

Dodatne informacije

Dobavljivost 1 - 5 dni
Glej opis izdelka...
Še ni teme...