0Item(s)

V nakupni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Ionizator vode PurePro-JA-703 Ionizator vode PurePro-JA-703
  • Prospekt za filter za ionizator vode PurePro JA-703 Prospekt za filter za ionizator vode PurePro JA-703
  • Priporočljiva Dodatna Opcija - Pipa za ionizator vode Priporočljiva Dodatna Opcija - Pipa za ionizator vode
  • Princip montaže Dodatne pipe za ionizator vode Princip montaže Dodatne pipe za ionizator vode
Predhodni

OPCIJA - PurePro Dodatna PIPA za IONIZATOR vode

Predhodni

Vodni filter Matrikx® + Pb1 0,5 mcr, podpultni

Ionizator vode PurePro® JA-703

Vrhunski ionizator vode PurePro JA-703


   Najsodobnejši dosežek pri obdelavi vode
   10 x boljša sposobnost odstranjevanja onesnaževalcev vode od običajnih filtrov
   Napredna funkcija obdelave vode 3 v 1: filtracija vode + ionizacija vode + alkalna voda
   Preprosta namestitev


Naroči pri Uvozniku

930,00 €

Podrobnosti

 

Ionizator vode PurePro® JA-703, najsodobnejši dosežek pri obdelavi vode

Večstopenjski filtrirni sistem vodo temeljito prečisti in s pomočjo titan - platina elektrod ter polprepustnih membran, loči na alkalno ionizirano vodo in kislo ionizirano vodo. Ločevanje poteka v ionizacijski celici, ki je plod najnaprednejše japonske tehnologije.

Profesionalni medicinski ionizator vode ima štiri pH stopnje alkalne ionizirane vode, dve pH stopnji kisle ionizirane vode, funkcijo samo filtriranja vode brez ionizacije, ter stopnjo močno kisle ionizirane vode.

Ostale značilnosi ionizatoraja so še ionizacijska celica s 7 titan - platina elektrodami, ki je plod najnaprednejše japonske tehnologije, funkcija avtomatskega samoočiščevanja, zvočni modul, barvni LCD-zaslon, prikaz pretoka vode, prikaz pH vrednosti, prikaz vrednosti ORP. Prilagodljiva iztočna cev za točenje alkalne ionizirane vode, razdelilni ventil z nastavkom za pipo.

Dimenzije: širina 28 cm, višina 32 cm, globina 14 cm.

 

Alkalna Ionizirana voda je močan naravni antioksidant

Alkalna ionizirana voda vsebuje aktivni vodik - močan naravni antioksidant, ki v telesu nevtralizira škodljive proste radikale. Alkalna ionizirana voda vsebuje obilo kalcija in magnezija - bazična minerala, ki pomembno sodelujeta pri uravnavanju kislo-bazičnega ravnovesja saj nevtralizirata kisle presnovke in s tem odpravljata zakisanost telesa. Celična zakisanost iztiska kisik, pomanjkanje kisika v celicah pa ustvarja kislo okolje, ki je poglaviten dejavnik za nastanek raka in degenerativnih bolezni.

Alkalna ionizirana voda s svojim močno negativnim ORP presega celo svetovno poznano Hunza himalajsko živo vodo, ki velja za eno najkvalitetnejših vod v svetovnem merilu. Alkalna ionizirana voda je po svoji sestavi in lastnostih enaka kot Hunza himalajska živa voda.

 

Glavne prednosti ionizatorja vode PurePro® JA-703

•   enostavno upravljanje ionizatorja vode, z enim samim pritiskom na gumb izberete želeno pH stopnjo in moč ionizacije vode
•   na voljo so štiri pH stopnje alkalne ionizirane vode, dve pH stopnji kisle ionizirane vode, samo filtrirana (ne ionizirana) voda in stopnja močno kisle ionizirane vode
•   ionizacijska celica, ki je srce ionizatorja vode ima 7 titan - platina elektrod za močno ionizacijo vode
•   močnejša ionizacija nudi še več bazičnih mineralov in še več antioksidantov
•   filter vode s kar 10 x boljšo sposobnostjo odstranjevanja onesnaževalcev vode od običajnih filtrov
•   večstopenjska filtracija iz vode odstrani klor, organska onesnaženja, hormone, kloroform, trihalometane, PCB, azbest, svinec, težke kovine, pesticide in nitrate

 

PurePro® ionizator vode JA-703, vam nudi odlično kvaliteto po najugodnejši ceni

Učinkovit filter ionizatorja vode

Filter ionizatorja vode PurePro® JA-703 odlikujeta izjemna kvaliteta in učinkovitost pri zagotavljanju čiste in zdrave vode. Večstopenjska filtracija iz vode odstrani klor, organska onesnaženja, hormone, kloroform, trihalometane, PCB, azbest, svinec, težke kovine, pesticide in nitrate. Filter ima kar 10 x boljšo sposobnost odstranjevanja onesnaževalcev vode od običajnih filtrov. Zagotavlja 100 % čisto vodo, boljšo od najboljše izvirske vode. Aktivno oglje v filtru je impregnirano s srebrom, ki zagotavlja baktericiden in bakteriostatičen učinek (preprečuje obstoj in razvoj bakterij). Filter ionizatorja vode je potrebno zamenjati po 10.000 litrih vode ali najkasneje na 12 mesecev.

Poglej filtrirni vložek ionizatorja vode PurePro JA-703 >>>

Titan - platina elektrode in polprepustne membrane

Ionizacijsko celico, ki je plod najnaprednejše japonske tehnologije sestavljajo titan - platina (Ti - Pt) elektrode med katerimi so polprepustne membrane. Ionizacijska celica, ki ločuje običajno pitno vodo na alkalno ionizirano in kislo ionizirano vodo je eden največjih zdravstvenih dosežkov zadnjega časa.

Napreden patentiran sistem samoočiščevanja titan - platina elektrod

Napreden patentiran sistem samoočiščevanja titan - platina elektrod zagotavlja konstantno vrednost nastavljenega pH in ORP-ja. Patentiran sistem samoočiščevanja titan - platina elektrod zagotavlja najboljše pogoje za ionizacijo vode.

Enostavno upravljanje naprave

•   z enim samim pritiskom na gumb izberete želeno pH stopnjo in moč ionizacije vode
•   funkcija predhodni način omogoča, da naprava pri ponovnem točenju vode proizvaja alkalno ionizirano vodo pH stopnje, ki je bila nazadnje izbrana

Samodiagnostični sistem

•   pri izboru pH stopnje naprava generira zvočni signal
•   pri točenju kisle ionizirane vode, ki ni namenjena pitju, naprava opozarja s predvajanjem melodije
•   naprava opozori, ko nastopi čas za zamenjavo filtra

Barvni zaslon LCD

•   na LCD zaslonu se prikazujejo informacije o delovanju naprave, življenjski dobi filtra, pretoku vode, pH vrednosti in ORP vrednosti
•   LCD zaslon se obarva v barvi, značilni za izbrano pH stopnjo
•   sedem različnih barv značilnih za vsako pH stopnjo
•   po končanem točenju naprava preide v stanje pripravljenosti in LCD zaslon se zatemni

 

Namestitev ionizatorja vode PurePro® JA-703

Ionizator vode PurePro® JA-703 postavimo na kuhinjski pult poleg pomivalnega korita, ali pa ga s pomočjo priloženega nosilca montiramo na steno nad pomivalnim koritom. Napravo priključimo na električno napajanje. V kompletu je tudi razdelilni ventil z nastavkom za pipo, ki omogoča priključitev na vse tipe pip. Z razdelilnim ventilom usmerjamo vodo v ionizator vode, ali pustimo da voda teče na pipi. Ko se odpre dotok vode na pipi, naprava preide iz stanja pripravljenosti v stanje delovanja in začne filtrirati in ionizirati vodo. Alkalna ionizirana voda teče na prilagodljivi cevi na vrhu ionizatorja vode, kisla ionizirana voda pa teče iz cevke naprave v korito.

Kot zelo priporočljiva opcija, da nas ne moti namestitev razdelilnega ventila na obstoječo pipo ali da nas prilagodljivi cevki ionizatorja ne ovirata ali estetsko preveč ne vplivata na izgled kuhinje, je na voljo še posebna kromirana pipa. Ta se namesti na pomivalno korito ali kuhinjski pult poleg pomivalnega korita in omogoča priklop naprave direktno na hladno vodo pod pultom. Za namestitev pipe se izvrta luknja premera 13 mm. Ko se odpre dotok vode na pipi, naprava preide iz stanja pripravljenosti v stanje delovanja in začne filtrirati in ionizirati vodo. Alkalna ionizirana voda teče na prilagodljivi cevi na vrhu ionizatorja vode. Kisla ionizirana voda pa teče iz cevke na pipi, v korito.

Poglej dodatno OPCIJO, kromirano Pipo za Ionizator vode >>>

Z malo iznajdljivosti pa lahko brez dodatne pipe namestimo ionizator vode tudi v kopalnici, recimo poleg umivalnika, ali kje drugje v hiši kjer imamo na voljo priklop na hladno vodo. Ionizirana voda se v takem primeru lahko natoči v vrč ali steklenico, ki jo lahko odnesemo v kuhinjo ali vzamemo s sabo ko gremo od doma. Kisla ionizirana voda je zelo primerna tudi za umivanje telesa, še posebej obraza, kar lahko s pridom izkoristimo če je ionizator nameščen recimo v kopalnici, poleg umivalnika.

Za več informacij smo vam kadarkoli na voljo na telefonu 051 423 346

Dodatne informacije

Dobavljivost 1 - 5 dni

Glej opis izdelka...

Glej opis izdelka...