0Item(s)

V nakupni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Aunity AQUA BALANCE vodni filtracijski sistem - uporaba Aunity AQUA BALANCE vodni filtracijski sistem - uporaba
  • Aunity AQUA BALANCE filtracijski sistem za pitno vodo Aunity AQUA BALANCE filtracijski sistem za pitno vodo
  • Aunity AQUA BALANCE filtrirni vložki Aunity AQUA BALANCE filtrirni vložki
  • Aunity AQUA BALANCE vodni filtracijski sistem s pripadajočimi vložki Aunity AQUA BALANCE vodni filtracijski sistem s pripadajočimi vložki
Predhodni

Reverzna osmoza PurePro® EC

Nadpultna Reverzna Osmoza (Brez Montaže) AQUA BALANCE 2, Aunity

   Vrhunska filtracija z Reverzno Osmozo
   Dodajanje mineralov in Anionov
   Grelnik vode, do 100°C, za čaj, kavo...
   Brez Montaže - postavite na pult, priklopite v elektriko, uporabljate
   Izredno preprosta uporaba, obvezno poglejte video spodaj

Dobavljivost: 5 - 10 dni

835,00 €
ali pokličite 051 423 346

Podrobnosti

Reverzno osmozni filtracijski sistem za pitno vodo Aqua Balance 2, nemškega podjetja Aunity, je veliko več kot samo še en filter za vodo
Filtri, ki iz vode odstranijo največ onesnaževalcev, so filtri z Reverzno Osmozo

Reverzna osmoza je proces, ki na naraven mehanski način iz vode odstrani vse v vodi topne snovi. Skozi polprepustno membrano z izredno majhnimi porami lahko prodrejo samo majhne molekule vode. Preostale zajete snovi se tukaj ne kopičijo, ampak se takoj odvedejo v odpadno vodo. Na industrijski način se po tej metodi na primer razsoljuje tudi morska voda. Revrzno osmozni sistemi so povsod po svetu poznani kot najučinkovitejši filtri za vodoZ rezervno osmozo pridobljena voda je po svoji čistosti primerljiva z vodo iz neokrnjenih naravnih izvirov. Samo takšna »izvirska« voda lahko v telesu optimalno učinkuje.

Aunity Aqua Balance deluje po principu Reverzne Osmoze

Aunity Aqua Balance sistem je prilagojen stanju vode in razmeram v Evropi. Opremljen je s funkcionalno komandno ploščo z gumbi na dotik, indikatorji in opozorili, ki omogočajo varno in zanesljivo upravljanje in uporabo. Pri delovanju, obliki in velikosti aunity AQUA BALANCE sistema sta bili upoštevani potreba po čisti pitni vodi in kraj postavitve naprave, to je v kuhinji. Postavitev v kuhinji je optimalna rešitev za čiščenje pitne vode, saj izključuje možnost kontaminacije vode v ceveh, ventilih, pipah in podobno. Očiščena voda je takoj uporabna za pitje, kuhanje in druge namene. Rezultat je izjemen. Čaj na primer ostane čist/jasen tudi potem ko se ohladi. Prav tako lonci, grelniki vode in aparati za kavo ostanejo dlje časa kot novi, ker zaradi mehke vode ne pride do odlaganja apnenca. Voda je okusna in ima veliko pozitivnih lastnosti za zdravje.

Filtracija omogoči pH-nevtralizacijo vode, sprostijo pa se tudi minerali. Fiziološka struktura vode se ne spremeni. Filtracija se ne izvede agresivno in vode ne razbije na molekularne dele. Iz vode se zanesljivo odstranijo težke kovine, kot na primer baker in svinec, klor, ostanki zdravil, pesticidi, mikroorganizmi, delci apnenca in rje, organske snovi, ipd.. Prav tako tudi azbestna vlakna, bakterije in vse druge nečistoče, ki so večje od 0,001 - 0,0001 mikrona.

Filtrirni sistem je namenjen filtriranju vode iz vodovodnega sistema in zagotavlja zanesljivo izločevanje škodljivih snovi in mikrobov iz vode v obdobju do enega leta, oziroma 5800 litrov prefiltrirane vode. Interval menjave filtrov je odvisen od količine filtrirane vode in od kakovosti vode.

V Aqua Balance sistemu so vgrajeni izključno visoko kakovostni materiali, ki so posebej odporni med drugim tudi na tvorbo biofilmov, oziroma mikroorganizmov. Izdelek je sestavljen v Nemčiji za podjetje Aunity. Podjetje Aunity nudi 24-mesečno garancijo, ki začne veljati z datumom nakupa.

S klikom na povezavo v nadaljevanju, si lahko pogledate ali prenesete PDF dokument, ki vsebuje vse tehnične podatke o napravi in pa podrobna navodila za uporabo.

Poglej tehnične podatke in navodila >>>

Sistem vsebuje tri vrhunske filtre

•   Dvostopenjski filter z aktivnim ogljem za odstranjevanje nepolarnih in organskih snovi, v katerem je integriran predfilter za bruto nečistoče. Življenjska doba je 12 mesecev. Tehnični podatki >>>
•   Mikro-kapilarni filter (Reverzno osmozna membrana) za odstranjevanje drobnih, finih snovi iz vode, skozi mikrofiltracijo. Življenjska doba je 12 mesecev. Tehnični podatki >>>
•   Pretočna komora za revitalizacijo in obogatitev vode z anioni in minerali. Priporočena menjava komore je vsake 3 mesece.

Aunity priporoča, da se vsi filtri menjajo najkasneje po 12 mesecih. Na ta način ste varni in preprečite razvoj vsakršnih bakterij.

Poglej vse filtrirne vložke za Aqua Balance 2 >>>

Reversno osmozni sistemi so dokazano najbolj učinkoviti filtri za vodo, Aqua Balance pa je zadnji, vrhunski in prestižni dosežek na tem področju


 Poglej ponudbo >>> 


Blagovna znamka

Aunity
aunity GmbH
Friedrich-List-Str. 49
33100 Paderborn
Germany

Dodatne informacije

Dobavljivost 5 - 10 dni
Glej opis izdelka...
Še ni teme...

Podobni kot Nadpultna Reverzna Osmoza (Brez Montaže) AQUA BALANCE 2, Aunity so tudi: