0Item(s)

V nakupni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Vrhunski filtri za vodofiltri za vodo

Filtri za vodo v ponudbi so tehtno izbrani predvsem glede na funkcijo, pa tudi učinkovitost in ceno. Ponudba je "optimizirana" med "poplavo" različnih filtrov za vodo, kjer je laiku težko izbirati med različnimi možnostmi in varijantami.

Naši filtri za vodo imajo NSF in WQ certifikate

Dodatna garancija so kvalitetne blagovne znamke vodilnih svetovnih proizvajalcev. Zagotavljamo optimalne, celovite rešitve za popolno filtriranje, čiščenje, mehčanje in demineralizacije vode. Omogočamo tudi brezplačno strokovno svetovanje.

Najbolj celostna rešitev filtracije - pri vstopu v objekt

Najbolj celovita je rešitev filtriranja vode pri vstopu v hišo ali stanovanje, običajno je to takoj za vodnim števcem. Na tem mestu lahko celovito zaščitimo vse naprave v stanovanju pred mehanskimi delci v vodi, rešujemo problem vodnega kamna (mehčanje vode >), motnosti vode in pa odstranjevanje neželjenih snovi iz vode, kot so na primer klor, slab vonj in okus, vsa možna organska onesnaženja, hormoni, kloroform, trihalometani, PCB, pesticidi, azbest in pa težke kovine, na primer svinec, živo srebro, kadmij, arzen in podobno. Filtri za vodo ob vstopu v hišo (vodni filtri za hišo >), so lahko celovita rešitev vseh zgoraj naštetih problemov in sicer z dvojnimi ali trojnimi filtri, ali pa glede na posamezno težavo, kar je odvisno od stanja vhodne vode in pa vaših želja glede filtracije le te.

Vrhunsko prečiščena voda za pitje

Vrhunsko prečiščena voda za pitje je iz tehničnega vidika možna le, če filter za vodo namestimo v kuhinji. Tudi tu je več varijant izvedb in stopnje filtracije in sicer od preproste postavitve vodnega filtra na kuhinjski pult, ionizatorja vode > ki zagotavlja poleg čiste vode še koristi za zdravje, do sitema reverzna osmoza > … Še najbolj praktična in cenovno ugodna rešitev pa je namestitev kvalitetnega filtra za vodo pod pult v kuhinji. Taka postavitev je sila preprosta, izvede jo lahko tudi laik z malo ročnih spretnosti, zavzame zelo malo prostora in pa predvsem ni moteča v kuhinji pri ostalih opravilih. Na voljo je več vrst podpultnih filtrov za vodo, ki kvalitetno odstranjujejo ogromno število kontaminantov, med drugim tudi viruse in bakterije. Poglej vodni filtri za kuhinjo >

Klor se izdatno absorbira tudi skozi kožo

Posebno poglavje predstavlja filter za tuš > , katerega uporaba je zelo priporočljiva v primeru, če uporabljate klorirano vodo in nimate predhodno nameščenega ogljikovega filtra za vodo, ponavadi je to ob vstopu v hišo, kateri bi že na tem mestu odstranil klor iz vode. Ob tuširanju ali kopanju, se pod toplo vodo namreč zelo razširijo in odprejo kožne pore in v naše telo skoznje prehajajo izdatne količine klora. Poleg tega, klor pri tuširanju tudi izhlapeva, mi pa ga vdihavamo in na ta način še dodatno povečamo vnos klora v telo.

Nadomestni filtrirni vložki

V spletni trgovini so na voljo Vsi nadomestni filtrirni vložki za filtre za vodo iz ponudbe in več: Filtrirni vložki za vodne filtre >>>

Specifične rešitve in svetovanje

Za morebitne specifične rešitve za stanovanja, hiše ali industrijo, so na voljo poleg redne ponudbe tudi ionske mehčalne naprave, UV sterilizatorji in filtri za vodo večjih kapacitet. Naš dobavitelj "Zastopstvo in prodaja Henrik Homšak s.p", nam na podlagi dolgoletnih izkušenj glede rešitev filtracije in priprave vode, nudi strokovno podporo in profesionalne rešitve. 

Povpraševanje z opisom situacije lahko oddate preko E-pošte info@naravni.si , zelo pa priporočamo, da si na temo svetovanja o filtrih za vodo, preberete Članke >>> o filtrih za vodo.

Za pomoč pri naročilu, izbiri, ali za dodatne informacije smo vam na voljo tudi na telefonu 051 423 346

Filtri za vodo

   

Kosov 17 do 23 od skupaj 23

  1. 1
  2. 2

   

Kosov 17 do 23 od skupaj 23

  1. 1
  2. 2