0Item(s)

V nakupni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Vrhunski filtri za vodo filtri za vodo

Filtri za vodo v ponudbi so tehtno izbrani predvsem glede na funkcijo, pa tudi učinkovitost in ceno. Ponudba je "optimizirana" med "poplavo" različnih filtrov za vodo, kjer je laiku težko izbirati med različnimi možnostmi in varijantami.

Filtri za vodo so razdeljeni glede na mesto namestitve 

Najbolj celovita je rešitev filtriranja vode pri vstopu v hišo ali stanovanje, običajno je to takoj za vodnim števcem. Na tem mestu lahko celovito zaščitimo vse naprave v stanovanju pred mehanskimi delci v vodi, rešujemo problem vodnega kamna (mehčanje vode >), motnosti vode in pa odstranjevanje neželjenih snovi iz vode, kot so na primer klor, slab vonj in okus, vsa možna organska onesnaženja, hormoni, kloroform, trihalometani, PCB, pesticidi, azbest in pa težke kovine, na primer svinec, živo srebro, kadmij, arzen in podobno. Filtri za vodo ob vstopu v hišo (vodni filtri za hišo >), so lahko celovita rešitev vseh zgoraj naštetih problemov in sicer z dvojnimi ali trojnimi filtri, ali pa glede na posamezno težavo, kar je odvisno od stanja vhodne vode in pa vaših želja glede filtracije le te.

Vrhunsko prečiščena voda za pitje pa je čisto iz tehničnega vidika možna le, če filter za vodo namestimo v kuhinji. Tudi tu je več varijant izvedb in stopnje filtracije in sicer od preproste postavitve vodnega filtra na kuhinjski pult, ionizatorja vode > ki zagotavlja poleg čiste vode še koristi za zdravje, do sitema reverzna osmoza > … Še najbolj praktična in cenovno ugodna rešitev pa je namestitev kvalitetnega filtra za vodo pod pult v kuhinji. Taka postavitev je sila preprosta, izvede jo lahko tudi laik z malo ročnih spretnosti, zavzame zelo malo prostora in pa predvsem ni moteča v kuhinji pri ostalih opravilih. Poglej vodni filtri za kuhinjo >

Posebno poglavje predstavlja filter za tuš > , katerega uporaba je še kako priporočljiva v primeru klorirane vode in v primeru da ni nameščenega ogljikovega filtra ob vstopu v hišo, kateri bi že na tem mestu odstranil klor iz vode. Ob tuširanju se pod toplo vodo namreč zelo razširijo in odprejo kožne pore in v naše telo skoznje prehajajo izdatne količine klora.

V spletni trgovini imamo na voljo filtrirne vložke za vse filtre za vodo iz ponudbe in še veliko več: Filtrirni vložki za vodne filtre >>>

Za morebitne specifične rešitve za stanovanja, hiše ali industrijo, so na voljo poleg redne ponudbe tudi ionske mehčalne naprave, UV sterilizatorji in filtri za vodo večjih kapacitet.

Povpraševanje z opisom situacije lahko oddate preko elektronske pošte info@naravni.si

Za pomoč pri naročilu, izbiri, ali za dodatne informacije smo vam na voljo tudi na telefonu 051 423 346

Filtri za vodo

   

Kosov 1 do 16 od skupaj 21

  1. 1
  2. 2

   

Kosov 1 do 16 od skupaj 21

  1. 1
  2. 2