0Item(s)

V nakupni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Powersept - pršilo PROTI GLIVICAM - 200 ml, z aplikatorjem za natančen nanos pod nohtom Powersept - pršilo PROTI GLIVICAM - 200 ml, z aplikatorjem za natančen nanos pod nohtom
  • Aplikator za natančen nanos pod nohtom Aplikator za natančen nanos pod nohtom
  • Uporaba aplikatorja za natančen nanos pod nohtom Uporaba aplikatorja za natančen nanos pod nohtom
Predhodni

Dodatna doza Powersept proti glivicam, 200 ml – POLNILO, brez pršila in aplikatorja

Powersept - pršilo PROTI GLIVICAM - 200 ml, z aplikatorjem za natančen nanos pod nohtom

  Dokazana učinkovitost
  Hitro in takoj vidno delovanje
  Aplikator za natančen nanos pod nohtom
  Uniči glivice kjerkoli na koži
  Dezinficira obutev, nogavice, pilice za nohte, ščipalnik in površine
  Odlično Dezifekcijsko sredstvo, ki uniči tudi bakterije
  Tekočine ni potrebno izpirati ali brisati, samo poškropite in pustite da se posuši
  Primerno tudi za nosečnice in otroke


Akcija ! Naročite poleg tega izdelka še Powersept dodatno dozo 200 ml >>> (klikni na povezavo) in plačate za oba skupaj samo 47,81 € ! (Prihranite poštnino v znesku 2,60 € + popust v višini 1,99 € )

Razpoložljivost: Ni na zalogi

Cena: 29,90 €

Akcijska cena 27,91 €

Podrobnosti

Powersept, sprej proti glivicam, ponuja celovito rešitev na področju uničenja glivic

Powersept intenzivno preprečuje in uničuje trdovratne glivice na nohtih nog in drugje na koži. Inovativno dezinfekcijsko pršilo na bazi vodikovega peroksida intenzivno preprečuje in uničuje glivice. Predele ki jih popršimo ni potrebno izpirati in brisati, samo popršimo in pustimo delovati.

Kako vemo, da imamo glivice

Najbolj trdovratne so glivice na nohtih nog. Glivice glivični noht napadajo počasi, lahko tudi več let. Začne se skorajda neopazno in če jih ne preprečimo in uničimo, postopoma napredujejo in zavzamejo cel noht. Najprej se glivice na nohtih pokažejo na prostem delu nohta. Ta postane motno obarvan, odstopa, postane lahko zadebeljen, krhek in lomljiv. Če glivice na nohtih še vedno ne uničimo, napredujejo po nohtu navzgor, razlezejo pa se lahko tudi med prste in na podplate. Ker so glivice na nohtih in tudi drugje izjemno trdovratne in se rade ponavljajo, je zelo pomembno in potrebno, da uporabljamo preventivo in jih, ko jih opazimo, popolnoma odstranimo.

 

Primer_glivicne_okuzbe_nohtov_na_roki Primer_glivicne_okuzbe_nohtov_na_nogi_v_zgodnejsi_fazi Primer_glivicne_okuzbe_nohtov_v_naprednejsi_fazi

Zgoraj - različni primeri prizadetih nohtov

Kje in zakaj se pojavijo glivice

Glivice se zelo hitro razmnožujejo. Še posebno hitro se razmnožujejo v vlažnih okoljih in imajo najraje prepotene superge, balerinke ter tesne salonarje. Najpogosteje jih staknemo na bazenih, savnah, javnih tuših, solarijih, lahko pa tudi doma, če imamo težavna mesta dolgo izpostavljena vlagi. Rade se zalezejo med prste, pod nohte, pod prsi, pazduho, na intimne predele, v dimlje, zadržujejo pa se celo na lasišču.

Nasvet

Ni dovolj, če sredstva proti glivicam uporabljate le na mestu kjer najprej opazite težave. Če imate glivice na nohtih oziroma prstih nog, jih boste zlahka prenesli tudi na nogavice oziroma obutev, če je niste predhodno razkužili. Zato je izredno pomembno, da dezinfencirate tudi obutev in nogavice, ter drug material oziroma površine, ki so prišle v stik z glivicami. Vsa omenjena mesta oziroma površine na zelo preprost način dezinficiramo kar s Powersept proti glivicam. Le če boste glivice popolnoma odstranili, se vam težave ne bodo več ponavljale.

Najbolj pogoste težave z glivicami imajo

• osebe starejše od 40 let
• vsi, ki so že imeli glivice na nohtih ali drugje
• športniki, ki močno obremenjujejo noge
• popotniki
• osebe, ki opravljajo težko fizično delo, kmetje, ribiči
• poslovne ženske, ki večino časa preživijo v salonarjih in najlonkah
• otroci in mladina, ki pogosto obiskujejo popoldanske športne aktivnosti
• vsi, ki večino časa nosijo zaprto obutev, kjer koža ne diha

Sestava

Vodikov peroksid 25 g/kg, srebrov nitrat 0,015g/kg.

Količina: 200 ml.

Rok uporabe je odtisnjen na embalaži in steklenički. Je brez vonja in okusa. Ne vsebuje kancerogenih in mutagenih snovi. Biološki – po delovanju razpade na vodo in kisik

Uporaba

Powersept je izdelek, ki ponuja celovito rešitev na področju uničenja glivic. Uniči glivice na nohtih in kjerkoli na koži. S posebnim priloženim edinstvenim aplikatorjem uniči glivice tudi pod nohtom. S Powersept proti glivicam lahko dezinficiramo obutev, nogavice in ostale površine. Odličen je tudi za dezinfekcijo ščipalnika ali pilic za nohte, ter vseh površin kamor stopamo bosi.

Delovanje

Vir strokovne razlage: Mediteranski inštitut za monitoring

Kaj je vodikov peroksid in kako deluje v telesu?

Vodikov peroksid je naravna prisotna spojina, ki v nizkih količinah nastaja tudi v vsaki celici našega telesa. Zaradi svojih oksidativnih lastnosti ima vodikov peroksid v živih organizmih pomembno vlogo pri zaščiti pred patogenimi mikroorganizmi, služi pa tudi kot signalna molekula v celičnem metabolizmu. Vodikov peroksid torej ni nekakšen nezaželen stranski produkt celičnega metabolizma, ampak v telesu izvaja pomembne naloge. Ker pa je pri visokih koncentracijah škodljiv, se v telesu ne sme nakopičiti, zato ga telo s pomočjo encimov hitro razgradi na dve neškodljivi molekuli, vodo in kisik. V okolju vodikov peroksid prav tako razpade na vodo in kisik, sicer bolj počasi, ampak zagotovo, saj sta molekuli vode in kisika bolj stabilni. V tem pa je tudi prednost uporabe vodikovega peroksida kot antiseptičnega sredstva, saj je biorazgradljiv.

Kako deluje?

Vodikov peroksid sprošča reaktivne kisikove zvrsti, ki začnejo takoj napadati celično membrano ciljnega mikroorganizma. Ko preide čez njihovo celično membrano, poškoduje celično vsebino v procesu oksidacije s prostimi kisikovimi radikali.

Blagovna znamka

Powersept

Mediteranski inštitut za monitoring
Dunajska 156
1000 Ljubljana

Narejeno v Sloveniji

Biocide uporabljajte varno. Pred uporabo vedno preberite oznako in informacije o proizvodu.

Storite nekaj zase, Naročite si vrhunsko pršilo Powersept proti glivicam 200 ml, Tukaj, Zdaj !

Dodatne informacije

Dobavljivost 1 - 5 dni
Glej opis izdelka...
Še ni vsebine...

Podobni kot Powersept - pršilo PROTI GLIVICAM - 200 ml, z aplikatorjem za natančen nanos pod nohtom so tudi: