0Item(s)

V nakupni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • BIOEFFECT EGF EYE SERUM - za POMLAJEVANJE kože okoli OČI - 6ml BIOEFFECT EGF EYE SERUM - za POMLAJEVANJE kože okoli OČI - 6ml
  • BIOEFFECT EGF EYE SERUM BIOEFFECT EGF EYE SERUM
  • BIOEFFECT EGF EYE SERUM - odprti BIOEFFECT EGF EYE SERUM - odprti
Predhodni

POMLAJEVALNA in negovalna Dnevna Krema za NORMALNO do MEŠANO kožo BIOEFFECT DAYTIME

Predhodni

Intenzivni SERUM za TELO, za povečanje elastičnosti in tonusa kože - BIOEFFECT BODY INTENSIVE, 75ml

BIOEFFECT EGF EYE SERUM - za POMLAJEVANJE kože okoli OČI, 6ml

  Zmanjša pojav drobnih gub in gubic okoli oči
  Zmanjša pojav zabuhlosti okoli oči
  Žareča in čvrsta koža
  Klinično dokazano delovanje
  Rezultati vidni takoj


Naroči pri Uvozniku

74,90 €

Podrobnosti

 

Posebej za občutljivo kožo na področju okoli oči

Koža na področju okoli oči je najbolj občutljiv del naše kože. Področje okoli oči nosi tudi sledove let in obrazne mimike. V kombinaciji s faktorji okolja, izpostavljenosti sončnim žarkom in genetiko, je predel okoli oči eden prvih predelov, ki izgubi volumen in sijaj. To je predel kjer se najprej pojavijo drobne gubice in gube ter se koža povesi. Prav zato je BIOEFFECT EGF EYE SERUM večnamenski, poživljajoč serum, posebej razvit za nego predela okoli oči. Osvežujoč, peresno lahek serum takoj uravna nivo vlage na področju kože okoli oči, koži da žareč in čvrst videz, medtem ko na dolgi rok zagotavlja anti-ageing učinke.

 

Klinično dokazani učinki

Nadzorovani klinični preiskusi z dvojnim slepim placebo testom BIOEFFECT EGF EYE SERUM-a so pri 70% udeležencev testiranja pokazali povečanje gostote kolagena na področju okoli oči, pri 73% je zaznati povečanje elastičnosti kože, pri 70% je prišlo do zmanjšanja gub. V anketi med uporabniki jih je 86% trdilo, da BIOEFFECT EYE SERUM osveži ten kože.

 

tanja_ribic_uporablja_bioeffect_eye_serum

Slika zgoraj: Tanja Ribič, zvesta uporabnica Bioeffect kozmetike, na predstavitvi Bioeffect Eye Serum-a

 

Embalaža v skladu s sestavinami

Večina krem za nego kože okoli oči je na voljo v lončkih ali stekleničkah, pri čemer ob uporabi prihaja do direktnega stika celotne vsebine s kožo. Edinstven dozirni mehanizem, v katerem je na voljo BIOEFECT EGF EYE SERUM omogoča, da celični aktivatorji znotraj embalaže ostanejo nedotaknjeni, tako da sprosti ob enkratnem doziranju le toliko seruma, da je dovolj za enkraten nanos, preostali del pa ostane nedotaknjen. Kovinska krogljica zagotavlja blag nanos seruma po katerem koža občuti svežino in področje okoli oči je videti svetlejše.

 

Izdelano na Islandiji

BIOEFFECT proizvodi za nego kože so plod več kot 10-letnih raziskav pionirskega biotehnološkega podjetja iz Islandije. Blagovna znamka BIOEFFECT je prva, ki vsebuje EGF proizveden v rastlini. EGF je naravno vsajen v ječmenova zrna, raste v vulkanski prsti, zalivan s čisto izvirsko vodo v najsodobnejših rastlinjakih na Islandiji. Zelena tehnologija zagotavlja, da so celični aktivatorji, ki jih vsebujejo izdelki BIOEFFECT bolj čisti in stabilni kot celični aktivatorji proizvedeni v tradicionalnih proizvodnjih sistemih.

 

Formula z močnim učinkom proti staranju

BIOEFFECT EYE SERUM s svojo poživljajočo formulo, razvito posebej za občutljivo kožo v predelu okoli oči, vsebuje visoko koncentracijo EGF celičnega aktivatorja. Le ta je naravno prisoten v človeški koži in omogoča biološke procese, ki so vključeni v vzdrževanje zdravega videza kože. BIOEFFECT je edina blagovna znamka negovalne kozmetike na svetu, ki se ponaša z EGF celičnimi aktivatorji proizvedenimi v rastlinah. Tako pidobljeni celični aktivatorji omogočajo maksimalno učinkovitost in obstojnost EGF. Zaradi tega dejstva je BIOEFFECT EYE SERUM edinstven in brez konkurence.

EGF celični aktivator je protein, ki se naravno nahaja v človeški koži in spodbudi naravno sposobnost samoprenove kože. Proizvodi za nego kože BIOEFFECT so prvi na svetu, ki vsebujejo EGF proizveden v rastlinah, kar zagotavlja večjo čistost in učinkovitost proizvodov.

 

EYE SERUM je tako kot vsa BIOEFFECT kozmetika, namenjen doseganju resničnih rezultatov. Njegovo delovanje in učinkovitost sta klinično dokazana. Če želite resnične in trajne rezultate, brez škodljivih učinkov, potem je to pravi izdelek za vas.

Dodatne informacije

Dobavljivost 3 -5 dni

Sestavine po INCI

AQUA, GLYCERINE, BUTYLENE GLYCOL, CARBOMER, SODIUM CHLORIDE, PHENOXYETHANOL, SODIUM CITRATE, SODIUM DEHYDROACETATE, SODIUM HYALURONATE, HORDEUM VULGARE SEED EXTRACT, EGF (TRANSGENIC BARLEY SH-OLIGOPEPTIDE-1).,  HORDEUM VULGARE SEED EXTRACT, TRANSGENIC BARLEY SH-OLIGOPEPTIDE-1


Uporaba

S pomočjo rolona s kovinsko kroglico blago nanesete na očiščeno kožo okoli oči. S konicami prstov nežno vmasirajte v kožo.


Delovanje

•    Zmanjša pojav drobnih gub in gubic okoli oči
•    Zmanjša pojav zabuhlosti okoli oči
•    Žareča in čvrsta koža
•    Klinično dokazano delovanje
•    Rezultati vidni takoj

 

Blagovna znamka

BIOEFFECT

Vikurhvarf 3
IS-203, Iceland

Narejeno na Islandiji

BIOEFFECT je registrirana blagovna znamka

 

Naročite tukaj:

Za članke o Bioeffect kozmetiki kliknite na povezavo spodaj:

Članek na portalu "Viva.si" >>> (na portalu "Viva.si" je več člankov o kozmetiki Bioeffect)

Članek s Tanjo Ribič >>>

Poglej izjave uporabnic Bioeffect kozmetike >>>