0Item(s)

V nakupni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Bioeffect EGF Essence, 100 ml Bioeffect EGF Essence, 100 ml
Predhodni

Bioeffect impregnirana Vlažilna Maska za enkratno uporabo, 1 kos

Predhodni

Bioeffect Osa Water Mist, 60 ml

Bioeffect EGF Essence, 100 ml

Bioeffect EGF Essence zagotavlja koži vlago po kateri hrepeni, medtem ko ji pomaga učinkoviteje absorbirati ostale izdelke iz vaše negovalne rutine


Naroči pri Uvozniku

86,00 €

Podrobnosti

Popolnoma nov izdelek, ki bo izdatno nahranil vašo kožo z vlago in aktivnimi sestavinami

Kaj je essenca za nego obraza

Osnovni namen esence je hidracija in vnos akivnih sestavin v vašo kožo. Bioeffect EGF Essence je lahkotna esenca, katere sestava temelji na vodi, kar omogoča, da prodre globoko v kožo in ji zagotavlja intenzivno hidracijo, ki jo potrebujejo vsi tipi kože. Ko je koža dobro navlažena, lažje in bolj učinkovito absorbira drugo kozmetiko, ki jo boste še dodali, na primer serume in vlažilne kreme.

Bioeffect essenca je edinstvena

Vsaka esenca, ki jo boste uporabili, bo vašo kožo hidrirala, ampak samo Bioeffect EGF Essence hkrati stimulira proizvodnjo epidermalnega rastnega aktivatorja EGF. EGF je tisti, ki daje koži signale, da proizvaja kolagen in elastin. In kolagen in elastin sta tista, ki dajeta koži debelino in elastičnost. Esenca je obogatena z EGF, ki temelji na ječmenu in deluje z roko v roki z Bioeffect EGF serumi in vlažilnimi kremami. Esenca zagotavlja koži potrebno vlago in tako povečuje učinkovitost drugih Bioeffect EGF izdelkov.

Kako deluje

Bioeffect EGF Essence ima vodno sestavo. Koža jo hitro vpije, zato se ne zadrži na površju kože, ampak prodre globoko v kožo, kar ima za posledico izjemno hidracijo. Deluje od znotraj in dovaja EGF tja, kamor je nabolj potrebno. EGF serumi in kreme najbolje delujejo na dobro hidrirani koži, zato je nanos Bioeffect EGF Essence idealna priprava kože pred uporabo drugih EGF izdelkov.

Kdaj in kako uporabljati Bioeffect EGF Essence

Vsaka esenca za obraz najbolje deluje na čisti koži. Zato je prvi korak uporaba čistilnega sredstva, kot je Bioeffect micelarna čistilna voda in po potrebi izdelek, ki globinsko očisti, kot je Bioeffect vulkanski piling. Ko je koža na obrazu popolnoma čista, nanesite v dlan majhno količino Bioeffect EGF Essence ( 2 – 4 pljuske). Pomanite eno dlan z drugo in nežno pritisnite esenco na kožo obraza in vratu. Nadaljujte z Bioeffect EGF serumom ali vlažilno kremo. Izdelki BIOEFFECT EGF obnovijo naravno oskrbo telesu lastnega EGF, pomladijo celice kože in tako upočasnjujejo proces staranja. Dodajanje Bioeffect EGF Essence vaši dnevni rutini je odličen način, da boste dobili kar največ od vsakega našega izdelka.

Sestavine po INCI

WATER (AQUA), GLYCERIN, ISOPENTYLDIOL, PROPYLENE GLYCOL, SODIUM CITRATE, SORBITOL, PHENOXYETHANOL, SODIUM CHLORIDE, CITRIC ACID, BARLEY (HORDEUM VULGARE) SEED EXTRACT, EGF (BARLEY SH-OLIGOPEPTIDE-1)

Blagovna znamka

BIOEFFECT

Vikurhvarf 3
IS-203, Iceland

Narejeno na Islandiji

BIOEFFECT je registrirana blagovna znamka

Poglej vse izdelke blagovne znamke Bioeffect >>>

Dodatne informacije

Dobavljivost 3 -5 dni
Glej opis izdelka...

Za članke o Bioeffect kozmetiki kliknite na povezavo spodaj:

Članek na portalu "Viva.si" >>> (na portalu "Viva.si" je več člankov o kozmetiki Bioeffect)

Članek s Tanjo Ribič >>>

Poglej izjave uporabnic Bioeffect kozmetike >>>