Za več info, pomoč ali nakup pokličite 051 423 346

Magnetni nevtralizator in razbijalec vodnega kamna Atlas Filtri, 3 FF 1"

   Naravna zaščita pred vodnim kamnom in korozijo
   Naravna, kemično nespremenjena voda

√   Odstrani do 30% že prisotnih oblog vodnega kamna
   Omogoča prihranek pri električni energiji, čistilih in času
   Primeren za uporabo v stanovanjih, hišah, stanovanjskih blokih, poslovnih zgradbah, industriji...
   Učinkovita zaščita vodnih grelcev, pralnih in pomivalnih strojev, pip, tušev, wc kotličkov, ventilov, cevovodov in drugih naprav pred vodnim kamnom in korozijo

Dobavljivost: 2 - 3 dni
103,70 €

Magnetni nevtralizator in razbijalec vodnega kamna Atlas Filtri, 3 FF 1"


Magnetni nevtralizator in razbijalec vodnega kamna Atlas Filtri 3FF 1"

Magnetni nevtralizator in razbijalec vodnega kamna Atlas Filtri 3FF 1", na povsem naraven način preprečuje nastanek vodnega kamna. Zagotavlja učinkovito zaščito vodnih grelcev, pralnih strojev, pomivalnih strojev, pip, tušev, wc kotličkov, ventilov, cevovodov in drugih naprav pred vodnim kamnom. Magnetni nevtralizator in razbijalec vodnega kamna Atlas Filtri 3FF 1", s svojim delovanjem, s cevi, priključenih naprav in grelcev, odstrani do 30% že prisotnih oblog vodnega kamna. Zmanjšanje starih in preprečevanje nastanka novih oblog vodnega kamna na grelcih, prinaša velik energijski prihranek. Investicija v magnetni nevtralizator vodnega kamna Atlas Filtri 3FF 1", se že zaradi prihrankov na kemičnih izdelkih, vzdrževanju in zmanjšani porabi energije, finančno povrne v nekaj mesecih. Zadovoljstvo zaradi manj vloženega truda za čiščenje in vzdrževanje naprav, pa je še dodatno darilo uporabniku. Voda je naravna, kemično nespremenjena. Glede na velikosti priključkov, so magnetni nevtralizatorji in razbijalci vodnega kamna Atlas Filtri, namenjeni uporabi v stanovanjih, hišah, stanovanjskih blokih, poslovnih zgradbah, v industriji idr.


Lastnosti

• priklop: 1"
• moč magnetov: 12.800 Gaussov
• dimenzije (premer x dolžina): 50 x 90 mm
• maksimalna trdota vode: 20°dH
• maksimalni pritisk: 10 barov
• maksimalna temperatura vode: 90°C

Ista naprava je na voljo tudi s priklopom 3/4", poglej TUKAJ >>>

 

Učinkovitost

Učinkovitost magnetnega nevtralizatorja vodnega kamna je kar 70 %. Vodni kamen ne odstrani, ampak preprečuje njegovo kristalizacijo v kalcitni obliki. Kalcitna oblika vodnega kamna se odlaga na cevi in grelce in jo je težko odstraniti. Vodni kamen po obdelavi z magnetnim nevtralizatorjem vodnega kamna pa tvori aragonitno obliko, ki je igličaste strukture in ki zaradi svoje oblike tvori mehak vodni kamen. Le-ta se ne nalaga na cevi in grelce vode, iz površin kjer se osuši, pa se lažje odstrani, lahko tudi kar z vlažno krpo. Magnetni nevtralizator in razbijalec vodnega kamna Atlas Filtri 3 FF 1", dolgoročno in brez dodatnih stroškov vzdrževanja, zaščiti vodovodno napeljavo in naprave pred posledicami vodnega kamna, prav tako pa preprečuje tudi korozijo in zavira razvoj biofilma (mikroorganizmi). Izdelek je uvrščen v eko-energetski program.


Pomembno

Za učinkovito magnetno mehčanje vode oziroma nevtralizacijo vodnega kamna je zelo pomembno, da voda z veliko hitrostjo teče skozi močno magnetno polje, ter da po magnetni obdelavi voda teče še 20 - 30 cm v ravni liniji, brez zavojev. Magnetni nevtralizator vodnega kamna Atlas Filtri ima izjemno močno magnetno polje, 12.800 Gaussov. Naprava je zasnovana tako, da se hitrost vode skozi magnetno polje poveča in tako ustvari še večjo indukcijo.


Montaža

Magnetni nevtralizator in razbijalec vodnega kamna Atlas Filtri se montira na glavni vod vode, običajno je to takoj za števcem vode v vodovodnem jašku, oziroma takoj po vstopu cevovoda v notranjost objekta. Tako se zaščiti pred vodnim kamnom celoten objekt. Lahko se ga montira tudi pred grelnikom vode, pralnim strojem, pomivalnim strojem ipd. Za dodatno zaščito pred morebitnimi mehanskimi nečistočami in posledično morebitnim zmanjšanjem pretoka vode, je smiselno pred magnetni nevtralizator vodnega kamna namestiti še mehanski filter za vodo. Možnost dogovora za strokovno montažo. Ponudbo filtrov za zaščito celotne hiše si lahko ogledate tukaj: Filtri za hišo>>>.


Blagovna znamka

Atlas Filtri S.r.l
Via Pierobon 32
35010 Limena (PD)
Italy


Naročite tukaj:

Glej opis izdelka...

Še ni teme...

POKLIČITE NAS 

Za več informacij, pomoč ali nakup, pokličite

Kadarkoli nas lahko pokličete, z veseljem vam bomo skušali odgovoriti na vprašanje, pomagali pri naročilu ali svetovali o uporabi izdelkov

POGOSTA VPRAŠANJA >> Klik

Klikni zgoraj in poglej odgovore na pogosta vprašanja naših strank

*** 5 % POPUST ***

Naročite se na E-novice !

Bodite obveščeni

 

MOŽNOSTI PLAČILA

Ob prevzemu
Po predračunu
S plačilnimi karticami Preko PayPal

Z nakazilom iz PayPal računa

Možnost plačila z varnim PayPal in plačilnimi karticami 

SPREMLJAJTE NAS


100% VAREN NAKUP

Če z izdelkom iz kateregakoli razloga ne boste zadovoljni, ga lahko vrnete v roku 15 dni in vrnili vam bomo kupnino

Kot kupec pri nas imate vse pravice, ki izhajajo iz Zakona o varstvu potrošnikov

DOSTAVA

Za nas dostavlja Pošta Slovenije

Pri nakupu nad 40 € strošek dostave pokrijemo mi

Pri plačilu   "Po Povzetju" plačate provizijo za plačilo Položnice. Več>>>

IMATE VPRAŠANJE 

PIŠITE NAM !

Pisite nam

Klikni na zgornjo slikico, ali nam piši na " info@naravni.si "