Powersept - pršilo PROTI GLIVICAM - 200 ml, z aplikatorjem za natančen nanos pod nohtom

  Dokazana 99,99% učinkovitost
  Hitro in takoj vidno delovanje
  Aplikator za natančen nanos pod nohtom
  Uniči glivice kjerkoli na telesu
  Dezinficira obutev, nogavice in površine
  Učinkovito dezinficira pilice za nohte in ščipalnik
  Tekočine ni potrebno izpirati ali brisati, samo poškropite in          pustite da se posuši
  Primerno tudi za nosečnice in otroke


Akcija ! Naročite poleg tega izdelka še Powersept dodatno dozo 200 ml (klikni na povezavo) in plačate za oba skupaj samo 47,81 € ! ( Prihranite poštnino v znesku 2,60 € + popust v višini 1,99 € )

Dobavljivost: 2 - 3 dni
Cena: 29,90 €
Akcija: 27,91 €

Powersept - pršilo PROTI GLIVICAM - 200 ml, z aplikatorjem za natančen nanos pod nohtom

 

Prvi izdelek, ki ponuja celovito rešitev na področju uničenja glivic

Powersept intenzivno preprečuje in uničuje trdovratne glivice na nohtih nog in drugje po telesu. Inovativno  dezinfekcijsko pršilo z edinstveno formulo na bazi vodikovega peroksida intenzivno preprečuje in uničuje glivice. Uniči kar 99,99% glivic, predele, ki jih popršimo pa ni potrebno izpirati in brisati, samo popršimo in pustimo delovati.


Kako vemo da imamo glivično okužbo

Glivična okužba nohtov poteka počasi, lahko tudi več let. Začne se skorajda neopazno in če je ne preprečimo in uničimo, postopoma napreduje in postane kronična. Najprej se glivice pokažejo na prostem delu nohta. Ta postane rumenkast in motno obarvan, odstopa od podnohtja, postane lahko zadebeljen, krhek in lomljiv. Če okužbe še vedno ne preprečimo, napreduje po nohtu navzgor, vse do zarodnega dela nohtne plošče. V končni fazi lahko pride celo do odstopa nohta. Kar 50 odstotkov vseh sprememb na nohtih predstavljajo glivične okužbe in so med najpogostejšimi vzroki za spremembe na nohtih. Glivično okužbo nohtov ima med 6 in 8 odstotkov odraslih. Pri ljudeh starih od 40 do 60 let pa se ta odstotek poveča na 15–20%! Glivice se lahko pojavijo kjerkoli na telesu, prepoznamo jih lahko tudi po rdeči koži, ter luščenju in srbenju obolelega mesta. Ker so glivice izjemno trdovratne in se rade ponavljajo, je zelo pomembno in potrebno, da uporabljamo preventivo in jih, ko jih opazimo, popolnoma odstranimo.

 

Primer_glivicne_okuzbe_nohtov_na_roki Primer_glivicne_okuzbe_nohtov_na_nogi_v_zgodnejsi_fazi Primer_glivicne_okuzbe_nohtov_v_naprednejsi_fazi

Zgoraj - različni primeri glivičnih okužb nohtovKje in zakaj se pojavijo glivice

Glivice se zelo hitro razmnožujejo. Še posebno hitro se razmnožujejo v vlažnih okoljih in imajo najraje prepotene superge, balerinke ter tesne salonarje. Najpogosteje se okužimo na bazenih, savnah, javnih tuših, solarijih oziroma doma, če imamo obolela mesta dolgo izpostavljena vlagi. Rade se zalezejo med prste, pod nohte, pod prsi, pazduho, na intimne predele, v dimlje, zadržujejo pa se celo na lasišču.


Izredno pomembno

Ni zadosti, če sredstva proti glivicam uporabljate le na mestu, kjer ste okuženi. Če imate na primer glivice na nogah oziroma prstih, so z veliko verjetnostjo okužene tudi vaše nogavice, copati, obutev, posteljnina, kopalnica, nogavice ter celo pralni stroj. Zato je izredno pomembno, da dezinficirate tudi obutev in nogavice ter drug material oziroma površine, ki so prišle v stik z glivicami. To je edini učinkovit način, ki bo glivice popolnoma odstranili in se vam okužba ne bo več ponavljala.


Na pojav glivic naj bodo še posebej pozorne osebe:  

•    starejše od 40 let  
•    ki so že imele glivične okužbe  
•    s sladkorno boleznijo  
•    z motnjami imunskega sistema  
•    z motnjami krvnega obtoka nog in rok  
•    ki se ukvarjajo s športom
•    ki veliko potujejo
•    ki opravljajo težko fizično delo, kmetje in ribiči


Glivice niso le estetski problem, lahko ogrozijo celo naše zdravje


Powersept, pršilo proti glivicam 200 ml, naročite Tukaj:

Sestava

Vodikov peroksid 15 g/kg , količina: 200 ml. Rok uporabe je odtisnjen na embalaži in steklenički. Je brez vonja in okusa. Ne vsebuje kancerogenih in mutagenih snovi. Biološki – po delovanju razpade na vodo in kisik


Uporaba

Powersept je prvi izdelek, ki ponuja celovito rešitev na področju uničenja glivic. Uniči glivice kjerkoli na telesu. S posebnim priloženim aplikatorjem uniči glivice tudi pod nohtom. Z njim lahko dezinficiramo obutev, nogavice in ostale površine. Odličen je tudi za dezinfekcijo ščipalnika ali pilic za nohte, ter vseh površin kamor stopate bosi.


Delovanje

Powersept deluje po biooksidacijski metodi, s katero ne zdravimo, temveč ustvarimo zdravo okolje, v katerem škodljive bakterije, virusi in plesni ne morejo preživeti. Ta metoda je enostavna, neboleča in učinkovita. Z uporabo Powersepta boste občutno zmanjšali izpostavljenost in nevarnost pred okužbami in boleznimi. Tako boste preventivno in učinkovito zaščitili svoje zdravje in zdravje vaših otrok, hkrati pa poskrbeli da ne bo škodljivih vplivov na okolje. Powersept namreč po uspešnem delovanju razpade na vodo in kisik.


Blagovna znamka

Powersept

Mediteranski inštitut za monitoring
Dunajska 156
1000 Ljubljana

Narejeno v Sloveniji


Powersept, pršilo proti glivicam 200 ml, naročite Tukaj:

Dobavljivost: 2 - 3 dni
Količina:

Cena: 29,90 €

Akcija: 27,91 €

POKLIČITE NAS 

Za več informacij, pomoč ali nakup, pokličite

Kadarkoli nas lahko pokličete, z veseljem vam bomo skušali odgovoriti na vprašanje, pomagali pri naročilu ali svetovali o uporabi izdelkov

POGOSTA VPRAŠANJA >> Klik

Klikni zgoraj in poglej odgovore na pogosta vprašanja naših strank

PREJMITE POPUST

Naročite se na E-novice !

Bodite obveščeni

 

MOŽNOSTI PLAČILA

Ob prevzemu
Po predračunu
S plačilnimi karticami Preko PayPal

Z nakazilom iz PayPal računa

Možnost plačila z varnim PayPal in plačilnimi karticami 

SLEDITE NAM


100% VAREN NAKUP

Če z izdelkom iz kateregakoli razloga ne boste zadovoljni, ga lahko vrnete v roku 15 dni in vrnili vam bomo kupnino

Zagotavljamo varnost in zasebnost

Kot kupec pri nas imate vse pravice, ki izhajajo iz Zakona o varstvu potrošnikov

DOSTAVA

Naročene izdelke vam bomo dostavili na dom preko Pošte Slovenije

Pri nakupu v vrednosti 40€ ali več, strošek dostave pokrijemo mi

IMATE VPRAŠANJE 

PIŠITE NAM !

Pisite nam

Klikni na zgornjo slikico, ali nam piši na " info@naravni.si "