Za več info, pomoč ali nakup pokličite 051 423 346

Tanja Ribič o serumu Bioeffect EGF

Del članka iz revije Story

 

Story: Imate tudi izjemno lepo kožo. Kako skrbite zanjo?

O, hvala. Ja, dobre gene sem verjetno podedovala po mami. Dejstvo je, da sem blondinka in svetlopolta, kar pomeni, da je moja koža tanka. Večkrat se pošalim, da imamo blondinke zelo elastično kožo, ampak samo v eno smer. (smeh)

Ampak na srečo sem odkrila neki serum iz Islandije, imenuje se Bioeffect EGF. Ko sem se že skoraj sprijaznila, da postaja koža na obrazu pusta, je prišla dobra vila in mi to pokazala! Zvečer se namažem, zjutraj pa je koža vsa sijoča in nahranjena. Vse gubice izginejo čez noč. Zdaj so naredili tudi serum za telo. Poleg tega je to tudi naravna kozmetika, česar skoraj ne morem verjeti. Prej nisem dala veliko na moč narave, saj sem bila prepričana, da takšna kozmetika ne more biti dovolj učinkovita, zdaj pa sem se prepričala o nasprotnem.

Story: Imate veliko krem?

Moje kolegice so glede tega zelo pedantne, jaz pa vse to delam mimogrede. Zaradi družine, živali ter vseh izzivov in dejavnosti nimam časa za kakšno pretirano nego.

Po predstavi si že kar v gledališču odstranim ličila in se namažem s kremo, zato doma ne potrebujem posebne nege. Ta serum mi je prav zato tako všeč, saj za celoten obraz zadošča le nekaj kapljic. Rada imam preproste stvari, če pa so učinkovite, še toliko bolj.

Seveda pa se zavedam, da bi bilo grozno, če bi svoj stroj – moje telo je namreč v mojem poklicu tudi moje orodje – zanemarila zdaj, ko sem si pridobila največ znanja in izkušenj.

 

VEČ O SERUMU BIOEFFECT EGF >>>

Preberi več o EGF Serumu >> KLIK

Preberi več o EGF Serumu >> KLIK

 

Comments

No comments so far.

 • Leave a Reply
   
  Your gravatar
  Your Name
   
   
   

  *