Za več info, pomoč ali nakup pokličite 051 423 346

Powersept proti glivicam, mnenja in izjave zadovoljnih uporabnikov

Izjave uporabnikov Powersept proti glivicam, so povzete iz spletne strani

“powersept.com”, z njihovim dovoljenjem

Robert, Kamnik

Ker smo se več kot leto dni zaman borili z glivicami na nogah sina, smo pred tremi tedni preizkusili tudi vaše pršilo Power sept. Zaenkrat je izboljšanje vidno in upam, da bo tako tudi ostalo. Naredila sem nekaj posnetkov nog pred začetkom uporabe, ob uporabi (vidi se pena) in sedaj po treh tednih uporabe. Mogoče vam pridejo prav. Ob pričetku uporabe je bilo stanje akutno predvsem med prsti nog in na sprednji strani prstov, tudi po podplatih se je koža rahlo lupila, vendar tam to ni bilo tako izrazito. Sedaj se koža na podplatih nič ne lupi, stanje med prsti in na sprednjem delu stopala pa se je vidno izboljšalo, ranic in mehurčkov ni več in tudi ob pršenju s Power septom se nič več ne dela pena.

Stanje ob prvi uporabi Powersept proti glivicam

Stanje ob prvi uporabi Powersept proti glivicam

Stanje po treh tednih uporabe Powersepta

Stanje po treh tednih uporabe Powersepta

Marija, Slovenj Gradec

Poskusila sem že skoraj vse, da bi se znebila glivic na nohtih, pa nič ni pomagalo. Šlo je že tako daleč, da sem imela na palcu leve noge ogromen žep pod nohtom, cel noht pa je bil rumene barve in videti zelo nezdrav. Prijateljica mi je priporočila Powersept in odločila sem se, da poskusim. Powersept sem si nanašala na noht vsak dan in v roku treh tednov sem začela opažati prve spremembe na bolje. Po šestih tednih uporabe, pa se je noht popolnoma obnovil. Powersept priporočam vsem, ki imate težave z glivicami, saj deluje hitro, zanesljivo in učinkovito.

Marjan, Kranjska Gora

Kot planinec in maratonec večkrat trpim zaradi pekočih občutkov na nogah in utrujenih stopal. Powersept mi pomaga in oblaži občutke utrujenih stopal, saj deluje osvežujoče, poleg tega pa mi iz nog odstrani še glivice, ki se včasih pojavijo.

Ljubo, Kočevje

Že od nekdaj sem imel težave z glivicami na stopalih. Poskusil sem več izdelkov za preprečevanje glivic, a sem daleč najbolj zadovoljen s Powertseptom, saj je učinkoval hitro in zanesljivo. Po nekaj tedenskem tretmaju, glivic ni bilo več in se do danes tudi niso povrnile. Powersept sem nanesel tudi na nogavice.

Andreja, Ljubljana

Nisem vedela, če sploh imam glivice, pa sem vseeno poskusila s Powerseptom in sem takoj videla, da se je na treh nohtih zapenilo. Sledila sem navodilom in si prvi teden vsak dan nanesla Powersept. Stanje se je izboljšalo po treh tednih. Sedaj preventivno poškropim po prej prizadetih mestih, kadar se spomnim. Powersept priporočam vsem, ki sumite, da imate glivice, saj hitro reši težavo in glivice uniči, se zlahka nanaša, pa še neškodljiv je in ga ni potrebno brisati z nohtov in prstov.

Kristina, Kamnik

Ker glivic dolgo nisem uničila, so se razširile pod palec na desni nogi. Powersept proti glivicam mi je izredno pomagal, saj sem s topo iglo laže dosegla glivice pod nohtom in jih po treh tednih uporabe uničila.

Igor, Postojna

Odkar sem v vašem članku prebral, da sušenje nog pomaga proti glivicam sem probal in že po kakem tednu se mi je stanje izboljšalo, koža je manj cvetela. Zato sem se odločil še kupiti Powersept in stanje se rapidno izboljšuje. Upam, da boste držali obljubo in mi poslali dodatno stekleničko, če vam pošljem slike pred uporabo in potem.

Miran, Logatec

Javljam vam, da je Powersept prava rešitev, ko pozabiš copate doma in si jih sposodiš, sedaj jih obujem brez strahu, da bi staknil kakšne bakterije.

"Več

Poglej Powersept proti glivicam >>>

Erika, Velenje

Mal sem se nasmejala, ko sem prebrala, da lahko pošljemo slike nog prej in po uporabi. Frajerji so tisti, ki so se spomnili, da si nohte slikajo! Od dne, ko ste mi poslali Powersept sem ubogala vaša navodila, prva dva meseca sem ga nanašala zjutraj in zvečer,glivic nimam več, nohti so spet lepi in gladki, ampak iz preventive ga še vedno nanašam vsak večer, razpršim ga v vsa obuvala, ko sem bila na morju, pa sem z lakom, ki preprečuje glivice namazala vse nohte, in verjetno sem jih tudi na ta način obvarovala. Tudi nogavice je potrebno redno menjati, mogoče je dobro tudi večkrat na dan. Ne bom se več hvalila, ta vaš sprej je res zelo, zelo dober, sebi pa želim, da se mi to ne ponovi več, kajti moja mama jih ima toliko, da še pomaga samo brušenje nohtov in tega si sama ne želim, zato bom naredila vse, da preprečim.

JASNA iz Škofje Loke

Pozdravljeni, sem Jasna iz Škofja Loke in sem hotela napisati par besed o uporabi POWER SEPT-a. Ker sem imela zelo velike probleme z glivicami na nohtih in nisem vedela kaj več storiti. Videla se reklamo za POWERSEPT. Odločila sem se, da bom naročila in probala, ker sem že prej uporabljala veliko tega in nič mi ni pomagalo. In res……sem poklicala, naročila in začela z uporabo POWERSEPT-a. Imela sem glivice na palcu na roki. Ko sem začela z uporabo, je res da spremembe niso bile vidne takoj. Moj noht na roki je zelo odstopal od prsta, bilo me je že strah kako bom to pozdravila. Redno sem uporabljala POWER SEPT in vsakič, ko sem našpricala se je penilo tam kjer so glivice, tam kjer jih ni bilo je zgledalo kot voda. Po enem mesecu uporabe sem opazila, da mi noht normalno raste in tudi tam, kjer mi je noht odstopal je izginjalo počasi. Tudi možu sem svetovala, da začne z uporabo POWER SEPT-a, tudi na njegovih nohtih na nogah so vidne spremembe. Nohti mu sedaj normalno rastejo, niso več hrapavi kot so bili in ga ne bolijo več. Jaz sem res zadovoljna, tako, da sem tudi v službi povedala sodelavki naj si naroči, ker je imela iste probleme z glivicami kot jaz. Naročila sem še za svojo mamo, sestro, drugo sodelavko. Lahko povem, če ne bi bila zadovoljna ne bi nikoli več naročila POWER SEPT. Poleg tega POWER SEPT uporabljam na vsako rano kjer jo imam, ker se prej zaceli. Lahko rečem in trdim, če imate probleme z glivicami, da vam bo 100 procentno pomagalo.

Poglej Powersept proti glivicam >>>

Pa še ena malo daljša izjava zadovoljnega uporabnika Powersept, kako je odpravil glivice na nohtih: https://www.naravni.si/blog/glivice-na-nohtih/


 

Comments: 1

(comments are closed)

 
  • boris

    Ker imam že nekaj časa glivice na podplatih,katere sem neuspešno odpravljal z Canespor ter še enim mazilom..sem po radiju ujel reklamo za POWER SEPT in moram reči da je res top zadeva.Prvi teden se je med prsti penilo kot bi dal šumečo tabletko v vodo :D.Zdaj je skoraj mimo drugi teden uporabe in penjenja skoraj da ni več opaziti…Pomeni,da stvar resnično deluje in se že veselim,da bom lahko po treh tedni tudi sam lahko rekel-fertik z glivično nadlego!!! ;)…Na splošno sem velik skeptik o večini stvareh,ki jih svet ponuja danes in moram reči,da mi delovanje POWER SEPTa vrača nasmeh na lica,ob misli na moja stopala!!

    😉 SVETUJEM VSEM!!!!!