Za več info, pomoč ali nakup pokličite 051 423 346

Kako smo se brez kemije zaščitili pred komarji in drugimi insekti

Na hitro smo za nekaj dni skočili na morje. Skupaj z vnukinjo.

Ker je bolj »krhkega zdravja«, smo v stanovanju bolj malo uporabljali klimo. Pomagali smo si z odpiranjem oken ponoči, ko je bilo malenkost bolj hladno.

To pa pomeni tudi več komarjev in ostalega mrčesa, ki nas je poskušal nadlegovati. Insekti niso bili najbolj uspešni v svojih namerah, saj smo s sabo vzeli zaščito. Želeli smo namreč preizkusiti novi naravni repelent in še nekaj drugih izdelkov, ki smo jih želeli uvrstiti v ponudbo.

In zadeva je prav lepo delovala. Imeli smo miren spanec. Po pravici povedano, sem pričakoval slabši rezultat, saj sem ravno pred odhodom na morje prebral članek o raziskavi, kjer navajajo, da so naravni repelenti manj učinkoviti od klasičnih. No, mi smo bili zadovoljni. Uporabljali smo tale izdelek:

Pa vendar, tu in tam se je kljub temu zgodil kakšen pik, predvsem komarjev. Predvsem mlajšemu sinu in vnukinji. V take namene smo preizkusili naravno sredstvo za blažitev problemov in srbenja po piku. Sredstvo je v sila priročnem RollOn – u..

Pa še en izdelek smo preizkusili. Za lajšanje sončnih opeklin in razdražene kože nasploh. Tu pa sem jaz prišel na svoj račun. Veste, ne maram preveč krem za sončenje, zato sem “staknil” nekaj sončnih opeklin. Hitro in uspešno sem si pomagal z Leni Gelom.

Zvone

 

(comments disabled)