Za več info, pomoč ali nakup pokličite 051 423 346

Izjave uporabnikov Solpipe

Povzeto s spletne strani podjetja Most-si, z njihovim dovoljenjem

 

Tamas Tomori, ozdravljen astmatik

Spoštovani g. Laszlo Budai,  Zahvaljujem se vam in vašemu podjetju, ki mi je omogočilo zdravstveno stanje brez simptomov astme. 3 leta sem moral uživati večje količine zdravil. To so steroidni strupi, s katerimi sem pridobil 15 kg teže. Lahko si predstavljam, koliko škode napravi takšno zdravljenje človeškemu organizmu dolgoročno. Ko sem v časopisu našel reklamo za Solpipo, sem bil skeptičen, obenem pa se mi je zbudilo pričakovanje. Dušenje je slaba stvar! Karkoli pomaga pri ozdravljenju takšne težave, je velik zaklad. Ko sem kupil Solpipo, sem takoj prekinil z uživanjem zdravil in inhalatorjev. Sam sem se hotel prepričati o genialnosti pripomočka, popolnoma neodvisno. Z dokumenti, izdanimi v bolnišnici lahko dokažem svoje staro bolezensko stanje, zdaj pa lahko vsem dokažem, da sem z redno uporabo Solpipe popolnoma brez simptomov astme, še več: REDNO SE UKVARJAM S ŠPORTOM!

Budimpešta, 06. 02. 2003

 PREBERI VEČ O SOLPIPI>>> KLIK

Noemi Szijj, Balatonboglar – Zdravljenje alergije

Imam 27 let in sem trpel z alergijami od svojih najstniških dni. Mačje dlake, cvetni prah, seno, ter seveda divja konoplja in ostale podobne rastline, so me gnale h kihanju. Povrh vsega mi je še teklo iz nosa. V zadnjih letih so me poleti pekle oči, in bilo je vse slabše, da mi tudi običajne kapljice za oči niso več kaj dosti pomagale. Pozimi je bilo mnogo bolje, saj je večina simptomov izginila. Moja zgodba s Solpipo se je pričela letošnje poletje. Za dva tedna smo šli na počitnice na Hrvaško in ves čas sem bil brez simptomov. Užival sem. Nisem kihal v narodnih parkih, nisem imel težav s cvetnim prahom, niti zaradi suše. Toda ko sem se vrnil, so se vse težave vrnile. Takrat sem prvič pomislil, da sol, morda slan vlažen zrak odpravlja moje težave. Ta misel me je gnala v iskanje izdelkov, ki delujejo s soljo. Najprej sem pomislil na nakup kakšnega solnega inhalatorja, a še nisem vedel, če sploh obstajajo. Po iskanju sem naletel na Solpipo, in JE DELOVALA! Po devetih dneh uporabe Solpipe sem zelo zadovoljen s prvimi rezultati. Doslej sem vedno, ko sem obiskal svoje starše na podeželju, še močneje kihal, imel močno zamašen nos in namesto prijetnega obiska sem imel mučenje. Od časa do časa sem moral poseči po zdravilih, ko sem bil doma. Ta konec tedna sem preživel pri starših povsem brez kihanja in smrkanja. Celo več, prenehala so tudi jutranja obolenja grla, ki so me še nekaj časa konstantno spremljala. Moje dihalne poti so čiste in ves čas lahko diham skozi nos. Komaj čakam, da preizkusim učinek Solpipe v drugih letnih časih: spomladi in jeseni. Zanima me, če bo pipa pomagala tudi pri srbenju oči in kihanju, ki me je morilo lansko poletje. Resnično verjamem, da Solpipa to zmore. Imenujem jo morska sapa. Hvaležen sem izdelovalcem in seveda Materi Naravi! Bom in tudi že sem predlagal uporabo pipe vsem, ki jih poznam.

Srečno!

 

Več o Solpipi >> KLIK

Več o Solpipi >> KLIK

Erika Rakos, Budimpešta – kajenje in Solpipa

Želim poročati o svoji “dosedanjih” izkušnjah s Solpipo.  Solpipo sem kupila za svojo 78-letno mamo, ki je imela resne težave z dihanjem zaradi dolgoletnega rednega kajenja. Ni mogla dolgo počivati, niti ponoči, ker jo je sililo k izkašljevanju izločkov v dihalnih poteh. Tudi njen sluh je slabel zaradi izločkov, ki so se nabirali v dihalnih poteh. V želji, da bi izboljšali njeno zdravstveno stanje, smo poskusili z raznimi medicinskimi zdravljenji, inhalatorji, toda zaznavnega izboljšanja ni bilo. Že en teden po redni uporabi Solpipe, ki jo uporablja večkrat na dan po 10-15 minut, ima mirne noči. Ponoči se ne zbuja zaradi kašlja in njen jutranji kašelj ni več tako intenziven. Če verjamete ali ne, pravi, da odkar “kadi” Solpipo, tudi bolje sliši. Čez dan vse manj izkašljuje. V nedeljo sva šli zdoma in pustili pipo doma. Že v ponedeljek je čutila odsotnost pipe, saj so jo izločki v dihalnih poteh mnogo bolj dražili in silili h kašlju. Po dveh tednih opažanj lahko poročam le o teh dejstvih, sem pa že zelo hvaležna ustvarjalcem za olajšanje tegob zadnjih let moje mame.

Najlepša hvala!

 

Eniko Szedlak,  Predstojnik GYEK Pulmološka poliklinika

Zahvalno pismo

V imenu Združenja za zdravljenje astmatičnih otrok  (Az Asztmas Gyerekek Gyogyulasaert Egyesulet) bi se rad zahvalil g. Laszlu Budaiu in g. Imru Bekefi, izumiteljema in distributerjema in predstavnikom Sopipa Pharma Ltd. za inhalacijske sete Solpip, ki so jih ponudili naši zvezi. Solpipe, ki nam jih je prinesel g. Istvan Dobos (All-Hy Bt.) smo podarili štirim otrokom astmatikom, z najbolj dominantnimi simptomi. Mnogi naši člani so tudi kupili Solpipo. Po enem do treh mesecev redne uporabe so naši mali pacienti poročali o zavidljivem izboljšanju njihovega zdravstvenega stanja.  Starši so nas obvestili o zmanjšanju otrokovih tožb glede astmatičnih napadov z občutkom dušenja in o zmanjšanju sezonskih ali stalnih vročin. Prav tako se je občutno zmanjšalo število nočnih napadov kašlja.Mnogi od teh otrok so lahko zmanjšali ali celo popolnoma opustili jemanje antihistamina in inhalacijskih zdravil. Sporočam vam hvaležnost teh otrok, ki so uporabljali Solpipo in njihovih staršev. Zahvaljujejo se vam za priložnost, da so lahko uporabljali tako izreden pripomoček, ki je v veliki meri izboljšal življenski stil teh otrok. Ker verjamem v naše nadaljne sodelovanje vas bom še nadalje obveščal o naših programih in vam želimo srečo pri vaših nadaljnih načrtih! v imenu Združenja za zdravljenje astmatičnih otrok,

Miskolc, 15. Januar, 2004

Eniko Szedlak
Predstojnik
3501 Miskolc, Szentpeteri kapu 76.
GYEK Pulmološka poliklinika

 

Madžarski pentatlonski tim, ki je osvojil naslov svetovnega prvaka

“Pred tremi meseci je državni pentatlonski tim prejel Solpipe. Na naše presenečenje polovica ekipe entuziastično in redno uporablja Solpipo, druga polovica pa 3 do 4 krat na teden. Člani ekipe z astmatičnimi in alergijskimi problemi uporabljajo Solpipo redno. Glede na njihove občutke jim je Solpipa prinesla pozitivne spremembe. Vsi poročajo, da lažje trenirajo s čistejšim, bolj prehodnim respiratornim traktom in vsi lažje dihajo pri velikih naporih. Preden so atleti pričeli uporabljati Solpipo smo izmerili njihove vitalne kapacitete v Madžarski športni Bolnici. Meritev bomo čez nekaj časa ponovili in verjetno bomo izmerili povečane pljučne kapacitete. Zahvaljujemo se vam za ta čudoviti pripomoček pri treningu!”

 

 

PREBERI VEČ O SOLPIPI >>> KLIK

 

Comments

No comments so far.

 • Leave a Reply
   
  Your gravatar
  Your Name
   
   
   

  *