Za več info, pomoč ali nakup pokličite 051 423 346

Izjave uporabnikov Sibirske Čage

{lang: 'sl'}

Povzeto s spletne strani podjetja “Stiria”, z njihovim dovoljenjem

 

Bojan, Štajerska

Prijateljica mi je povedala za čago, ko sem bil zelo bolan. Uživati sem jo začel pred dvema letoma po končanih kemoterapijah in obsevanjih. Pridobil sem normalno težo, dobro se počutim in nimam več nobenih zdravstvenih težav. Razen za ščitnico, ne uživam nobenih zdravil več, redno pa uporabljam ekstrakt čage. Meni odgovarja, kajti počutim se močnejšega in z več energije. Danes veljam za ozdravljenega, obiski na onkološkem inštitutu niso več potrebni. Čago priporočam vsem ki imajo podobne težave z zdravjem.

 

Zorica, okolica Ljubljane

Za sibirsko čago sem slišala in tudi veliko o njej prebrala na internetu. Jaz osebno jo jemljem kot preventivo.  Za sebe in moža sem naročila dve steklenički. Mož ima visok pritisk in okrnjeno delovanje ledvic. Po dveh tednih jemanja čage, se počutimo zelo dobro, polni energije. Naročam pa tudi za prijatelje, na njihovo prošnjo. Zdaj sem naročila za sestro, ki ima sladkorno (je na inzulinu), pa tudi holesterol in visok pritisk. Srčno upam da ne delam narobe, ker sibirsko čago priporočam tudi drugim.

 

Zoran, Štajerska

Pred približno mescem dni sva se pogovarjala glede Čage in  odločil sem se za nakup, hvala. Sedaj mi je ena izmed glavnih opor! Dobil sem tudi dokončno diagnozo: pleomorfni liposarkom G2. Priznati moram, da me je precej strah! V torek 17.12 bom hospitaliziran in 18.12 ponovno operiran, nato bodo verjetno sledila še obsevanja. Priznati moram, tudi, da mi je Čaga (befungin) v veliko oporo, upam samo, da bodo rezultati vidni! Mi predlagate še kaj ? Še enkrat, hvala, da sem vas spoznal!

Pa še eno pismo od iste osebe:

Zdravo Alenka,

zahvaljujem se za odgovore, ki so zelo spodbudni. Omeniti moram, da sem bil 18.12 ponovno operiran, tokrat na Onkološkem inštitutu in sem prišel domov že 20.12. Zdravnik mi je omenil, da mi bo moral (pred operacijo – 5.12) najverjetneje odstraniti precejšen del tkiva pri lopatici, ker je po histološkem izvidu ostalo še nekaj tumorja (pleomorfni liposarkom) v telesu, manjkajoče tkivo pa bi nadomestil z tkivom iz desnega stegna.

Takoj ko sem se prebudil iz narkoze sem si potipal nogo in ugotovil, da je noga nedotaknjena, ni bilo odvzeto tkivo. Ko je bila prva vizita, mi je zdravnik povedal, da ni bilo nikakršnih vidnih ostankov tumorja več pri operaciji sami! Kljub temu, pa mi je moral odvzeti manjši del tkiva in mišice na vratu do ramena.

Počakati pa še moram, na histološki izvid, nato pa še 9.12 na konzilij. Vse to pripisujem moji-najini terapiji!!! ( Befungin+Marelična jedrca+Kllorela) Mislim, da bom do konca življenja jemal-pil Befungin! HVALA! Želim vam lepe božične praznike in praznovanje novega leta! HVALA!

PREBERI SI VEČ O SIBIRSKI ČAGI >>> KLIK

Več o sibirski čagi >> KLIK

Več o sibirski čagi >> KLIK

 

Comments

No comments so far.

 • Leave a Reply
   
  Your gravatar
  Your Name
   
   
   

  *