Za več info, pomoč ali nakup pokličite 051 423 346

Kako sem odpravil glivice na nohtih

Sem se odločil da vam zaupam tole moje doživetje, ker vidim in slišim, da ima precej ljudi težave z glivicami, še posebej na nohtih. Torej, tudi meni so se zgodile glivice na nohtih, čeprav zelo pazim na higieno in si tega niti v sanjah ne bi predstavljal.

Glivice na nohtih
Glivice na nohtih

Lahko rečem, da se je zgodba začela pri športni aktivnosti, kjer sem si poškodoval noht na nogi. Bil je tako hud udarec v palec desne noge, da je bil palec popolnoma zatečen, noht pa je v nekem časovnem obdobju zamenjal celo paleto barv. Noht bi bilo potrebno odstraniti, vendar jaz tega nisem želel in sploh nisem hotel k zdravniku. Vse lepo in prav, noht je s časom sam odpadel, za njim pa je že rasel novi noht. Vendar očitno pustiti toliko časa stari noht na nogi ni bila najbolj modra odločitev. Zakaj?

Ravno v tem času sem slišal za Powersept proti glivicam in vseh možnih estetskih in škodljivih posledicah glivic. Zato sem se odločil in nabavil Powersept proti glivicam, da bi novo rastoči noht zaščitil pred morebitno okužbo z glivicami. Novi noht je bil namreč kar nekaj časa v družbi starega nohta in tam ni bilo možno dosledno izvajati higiene.

In takoj ko sem popršil palec s Powerseptom proti glivicam, se je okoli nohta precej zapenilo. Se pravi, to pomeni, na tem poškodovanem palcu sem že imel glivice na nohtu.

Najprej sem mislil, da se bom glivic rešil z lahkoto, saj sem slišal veliko pozitivnih izkušenj pri uporabi Powersepta. Vendar ni bilo čisto tako kot sem pričakoval. Je kar trajalo. Pri tem moram priznati, da nisem čisto pozorno prebral podrobnih navodil na listu A4, ki so bila priložena izdelku in kjer bi se tudi veliko naučil o glivicah in tudi najprej nisem uporabljal posebnega aplikatorja za nanos Powersepta pod noht in na težje dostopna mesta. Posledica nedoslednosti je bila, da so se glivice razširile še na sosednji noht. To me je spravilo v res slabo voljo in rahle dvome v Powersept, čeprav sem slišal ogromno pohval za ta izdelek.

Glivice na nohtih so kompleksna zadeva

Nejevolja me je popeljala v raziskovanje zadeve. Ugotovil sem, da so glivice, še posebej glivice na nohtih, ena res zelo trdovratna zadeva. Pojav glivic pa ni odvisen samo od higiene, ampak igra pomembno vlogo tudi imunski sistem. Ravno zaradi slednjega se lahko pripeti, da boste recimo skupaj s partnerjem obiskali bazen, pa eden od vaju bo recimo tam “staknil” glivice, drugi pa ne in to kljub temu, da sta se oba gibala v istem okolju in po istih površinah. Po tem kar sem prebral, bi bilo za sklepati v primeru osebe ki je na bazenu dobila glivice, da je oseba imela v tistem času oslabljen imunski sistem, ki ni uspel preprečiti prekomernega razmnoževanja glivic.

Glivic sem se lotil celostno

Po zgoraj omenjenih spoznanjih, sem se lotil zadeve celostno. Res učinkovito delovanje Powersepta proti glivicam sem podprl s krepitvijo imunskega sistema. Začel sem uživati razna prehranska dopolnila, probiotike, izboljšal sem kvaliteto prehrane in sčasoma so se pojavili tudi pozitivni rezultati. Powersept proti glivicam res odlično deluje, ampak pri oslabljenem imunskem sistemu mi je uspevalo zgolj preprečevati napredovanje glivic na nohtih. Z okrepitvijo imunskega sistema, pa sem imel s Powerseptom odlične rezultate.

Zasledil sem, da obstajajo proti glivicam tudi zdravila na recept, ki pa na žalost tako zelo obremenijo telo, da jih zdravniki predpisujejo res samo v skrajnem slučaju. Zato kot najboljšo možno rešitev vidim skrbeti za svoje zdravje, za močan imunski sistem, če pa se že zgodijo glivice na nohtih ali drugje, potem pa si lahko odlično pomagamo z vrhunskim izdelkom Powersept proti glivicam, ki je pomagal že številnim uporabnikom. Izjave in mnenja ostalih zadovoljnih uporabnikov Powersept proti glivicam si lahko preberete tukaj: https://www.naravni.si/blog/powersept-proti-glivicam-mnenja-in-izjave-zadovoljnih-uporabnikov/

Zvone

powersept glivice nov izgled

Poglej Powersept proti glivicam >>>

 

(comments disabled)