Za več info, pomoč ali nakup pokličite 051 423 346

Enostaven preizkus Anionov

{lang: 'sl'}

Znanka je vsa navdušena pripovedovala, kako je preizkusila delovanje Anionov.

Redno uporablja vložke Love Moon.  Z njimi je izredno zadovoljna.

Po naravi je radovedna in nagnjena k raziskovanju, zato občasno naredi kakšen preizkus…. in tudi na vložkih ga je.

Lansko poletje se je spomnila na dejstvo, da anioni zavirajo razvoj mikroorganizmov. »Če anionski trak res tako dobro in dolgo deluje, bom pa uporabljeni vložek odložila kar v odprti koš za smeti« je razlagala.              Sredi poletja so temperature visoke, to so idealne razmere za razvoj bakterij.  In ves čas menstruacije, je namerno odlagala uporabljene vložke v ta odprti smetnjak.

Nikakršnih vonjav!

»Muca ki jo imam v stanovanju, sploh ni ničesar zavohala. Nič ni stikala po smetnjaku. Še prej, ko sem uporabljala navadne vložke, sem morala zelo paziti, kam odlagam uporabljene vložke!« je razlagala.

In tako je imela »svoj dokaz«, da anioni v vložkih Love Moon res zavirajo razvoj mikroorganizmov. Pri vložku brez anionov, se naprimer že po dveh urah uporabe, razvije na kvadratnem mm kar 107 različnih mikroorganizmov.

Največ anionov je v naravnem okolju v bližini slapov, v gozdovih ali visokogorju…, najbolj očitno pa čutimo njihovo delovanje po končani nevihti. Takrat dobesedno »lažje zadihamo«. To je zaradi Anionov…….

Zvone

VEČ INFORMACIJ, NAROČILO>>>

 

 

 

Comments

No comments so far.

 • Leave a Reply
   
  Your gravatar
  Your Name
   
   
   

  *