Za več info, pomoč ali nakup pokličite 051 423 346

Kateri higienski vložki so dragi?

{lang: 'sl'}

 

Pri izvajanju predstavitev vložkov sem se srečal z mnogimi vrstami vložkov in tudi pestrostjo cen…

Vendar cena sama po sebi ne pove vsega.

Za oceno »drago« ali »poceni«, moramo vedeti, koliko katerih vložkov porabimo v nekem časovnem obdobju, na primer v enem dnevu.

Vpojnost vložka in pa higiena sama, sta odločilna faktorja, kako pogosto bo dama menjala vložke.

Vpojnost posameznih vložkov preverimo na predstavitvi. Tako lahko takoj vidimo in primerjamo. Tisti vložek, ki ima boljšo vpojnost, tistih porabimo manj.

Ja, ne smemo pa pozabit na higieno! Nič nam ne koristi, če imamo še tako vpojen vložek, če vemo, da se v samo dveh urah uporabe vložka, na samo enem kvadratnem mm, razvije kar 107 različnih mikroorganizmov. Torej, pri daljšem nošenju vložka, je problem higiena.

Kakšne higienske vložka pa imamo na trgu?

Lahko bi jih v grobem razdelili na dve skupini.

Eni so bolj vpojni, ti so ponavadi tisti »plastični«, ne zračni, kar je idealno za razvoj bakterij. Tu torej daljše nošenje ne pride v poštev zaradi higiene. Ti vložki so »poceni«.

Druga skupina pa so naravni vložki. Narejeni so iz najboljšega bombaža, vpojno jedro je ponavadi iz celuloze, zadnja, neprepustna plast pa je ravno tako PVC, kar onemogoča »dihanje«. Ti vložki pa so že »dragi«. Ampak veste kaj je pomanjkljivost? Njihova vpojnost je izredno slaba. Torej jih porabimo dosti več od tistih nizkocenovnih, kar še podraži njihovo že tako visoko ceno.

Sedaj pa poglejmo vložke Love Moon. Narejeni so iz naravnih materialov, tako kot ostali naravni, »dragi« vložki. Glede vpojnosti pa se razlikujejo od ostalih naravnih. Njihova vpojnost je nekajkrat večja. Imajo vgrajen tudi anionski trak, ki 99% zavira razvoj mikroorganizmov, na čisto naraven način.

Njihova vpojnost omogoča torej dolgo nošenje, anioni pa omogočajo visoko stopnjo higiene dolge ure…..Poleg tega njihova posebna sedem slojna struktura omogoča mikrocirkulacijo zraka, kar skupaj z anioni, daje maksimalni občutek svežine in udobja.

Kateri vložki so torej dražji?

Predlagam, da si kupite najboljše naravne vložke, tiste iz lekarne. Preizkusite jih.

Potem pa preizkusite še vložke Love Moon Anion. Primerjajte in boste videli…

Če želite, komentirajte, ste dobrodošli, napišite vaše mnenje o uporabi, o ceni…

Zvone

NARAVNI.SI, stran za naročilo vložkov

anionski_higienski_vlozki_love_moon_anion

 

Comments

No comments so far.

 • Leave a Reply
   
  Your gravatar
  Your Name
   
   
   

  *