0Item(s)

V nakupni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • BIOEFFECT 30 DAY TREATMENT - Intenzivni SERUM za obraz z MOČNIM POMLAJEVALNIM učinkom, 15ml BIOEFFECT 30 DAY TREATMENT - Intenzivni SERUM za obraz z MOČNIM POMLAJEVALNIM učinkom, 15ml

BIOEFFECT 30 DAY TREATMENT - Intenzivni SERUM za obraz z MOČNIM POMLAJEVALNIM učinkom, 15ml

  Znanstveno dokazana učinkovitost, v samo 30 dneh
  Znatno zmanjša videz nežnih linij in gub
  Imate občutek krepkejše in nežnejše kože
  Povrne vam naraven sijaj kože
  Zmanjšajo se znaki zaradi pretiranega sončenja, drobne gubice in gube
  Zmanjšajo se suhi predeli na koži
  Izboljša in pomladi tonus in strukturo vaše kože
  Znatno se zmanjšajo pore
  Globoko navlaži vašo kožo in se zlahka vpije


Naroči pri Uvozniku

242,40 €

Podrobnosti

 

Tudi zrela koža je lahko mladostna

Mladostniška leta.... Nežna, mehka, krepka koža, enakomeren tonus...

V le 30 dneh lahko zavrtite čas nazaj ! Enostavna in učinkovita rešitev za pomladitev kože vašega obraza, taka, da vam bodo zavidale tudi mnogo mlajše, se vam odslej ponuja v izdelku BIOEFFECT 30 DAY TREATMENT.

Na popolnoma naraven in neškodljiv način. Brez kirurških posegov ali sumljivih preparatov, brez stranskih učinkov in dvomljivih rezultatov.

 

Slika pred uporabo Bioeffect kozmetike in po uporabi

Slika pred in po 3 mesečnem tretmaju z EGF (vir: Bioeffect)

 

Dr. Ronald Moy, predsednik ameriškega združenja dermatologov, pravi: " V mojih 30 letih prakse je to najbolj impresiven izdelek za nego kože."

Poglej izjave uporabnikov Bioeffect kozmetike >>

 

 

BIOEFFECT kozmetika je zasnovana na najnovejših znanstvenih odkritjih. Oglejte si ozadje proizvodnje in tehnologije celičnih aktivatorjev

 

                      

 

 

 

Znanstveno dokazana učinkovitost že v 30 dneh

Analize testiranja po 4 tednih uporabe BIOEFFECT 30 DAY TREATMENT so pokazale bistveno zmanjšanje obraznih gub in izboljšanje teksture kože na obrazu:

•   povečanje vlažnosti kože - za 86%

•   povečanje elastičnosti kože - za 20% 

•   zmanjšanje globine in širine gub in gubic za povprečno 34%

 

BIOEFFECT 30 DAY TREATMENT je prvi in edini izdelek za nego kože, ki vsebuje tri različne tipe celičnih aktivatorjev, kopiranih iz človeške kože in vzgojenih v rastlinah. Celični aktivatorji v BIOEFFECT 30 DAY TREATMENT so proizvedeni v ječmenovih zrnih z uporabo biotehnologije, ki je v postopku patentiranja.

Optimalni rezultati se glede na stopnjo razvoja gub dosežejo z uporabo BIOEFFECT 30 DAY TREATMENT v enem do štirih tretmajih letno, v vmesnih obdobjih pa z uporabo BIOEFFECT EGF SERUM-a.

BIOEFFECT 30 DAY TREATMENT uporabljajte na očiščeni koži vsako jutro in večer v obdobju 30 dni. Po čiščenju nanesite 3-4 kapljice na obraz in vrat ter nežno vtrite v področje okoli oči.

 

 

Nekaj dejstev iz sveta mode in lepote

•   V reviji "VOGUE" so uvrstili BIOEFFECT EGF SERUM med 9 najbolj inovativnih izdelkov na področju lepote v letu 2011

  Pri reviji "OK!" se je BIOEFFECT EGF SERUM uvrstil na prvo mesto med vsemi biotehnološkimi izdelki v letu 2011

  Pri reviji "ZEST MAGAZINE" so njihovi lepotni strokovnjaki poimenovali BIOEFFECT SERUM kot "najimpresivnejši kadarkoli uporabljeni izdelek"

  Jo Foley v "WORLD OF CRUISING" : "To je najbolj vznemirljiva stvar na področju nege kože to leto"

  Več kot 30% Islandske ženske populacije, v starosti več kot 30 let, uporablja izdelke BIOEFFECT

•   96% uporabnic je opazilo osupljivo vidne rezultate po samo štirih tednih uporabe BIOEFFECT izdelkov

*Klinični testi so bili opravljeni na 76 ženskah

 

 

BIOEFFECT 30 DAY TREATMENT - naravna alternativa invazivnim metodam pomlajevanja

BIOEFFECT 30 DAY TREATMENT je visoko koncentrirana učinkovina za redno nego kože proti staranju. Vsebuje kar tri različne tipe naravnih celičnih aktivatorjev ( EGF, KGF in IL-1a), ki se običajno nahajajo v visoki koncentraciji v mladi človeški koži. Vsak od aktivatorjev ima svojo specifično biološko vlogo pri uravnavanju kože, skupaj pa delujejo sinergično in zagotavljajo prave, res opazne rezultate.

 

 

BIOEFFECT 30 DAY TREATMENT, intenzivni serum za pomlajevanje kože z močnim pomlajevalnim učinkom, je primeren za uporabo na zreli koži in sicer:

  •    •   Za ženske 
  •    •   Za moške 
  •    •   Za osebe z občutljivo kožo 
  •    •   Za osebe ki želijo uporabljati varne izdelke 
  •    •   Za osebe ki želijo uporabljati učinkovite izdelke 
  •    •   Za osebe ki se ne želijo za pomlajevanje kože obraza posluževati pomlajevalnih tretmajev pri specialistih 
  •    •   Za osebe ki želijo doseči učinkovite rezultate v udobju svojega doma 
  •    •   Za osebe ki želijo uporabljati izdelke s primernim razmerjem med učinkovitostjo in ceno

Dodatne informacije

Dobavljivost 3 -5 dni

Sestavine po INCI

GLYCERINE, AQUA, SODIUM HYALURONATE, TROMETHAMINE, ALCOHOL (LESS THAN 0,9%), CALCIUM CHLORIDE, SODIUM CHLORIDE, HORDEUM VULGARE SEED EXTRACT, EGF (TRANSGENIC BARLEY SH-OLIGOPEPTIDE-1), TRANSGENIC BARLEY SH-POLYPEPTIDE-17, TRANSGENIC BARLEY SH-POLYPEPTIDE-3.

 

Uporaba

Po čiščenju nanesite 3-4 kapljice seruma na obraz in vrat, ter nežno vtrite v področje okoli oči. Uporabite na čisti koži vsako jutro in zvečer, s čimer boste dosegli izjemne rezultate v samo 30 dneh.

Pri večernem nanosu ne uporabljajte istočasno nobenega drugega izdelka za nego kože.

Zjutraj nanašajte vsaj 10 minut pred ličenjem. Pri tem je treba vedeti, da BIOEFFECT 30 DAY TREATMENT ne vsebuje faktorja za zaščito proti soncu (SPF) ali blokado sonca, kar pa dermatologi sicer priporočajo predvsem pri izpostavljenosti soncu.

Odvisno od starosti in videza finih linij in gub optimalne rezultate dosežete z uporabo BIOEFFECT 30 DAY TREATMENT 1 do 4-krat na leto, medtem ko v vmesnih obdobjih uporabljate BIOEFFECT EGF SERUM in BIOEFFECT DAYTIME. Koža naj med obdobji negovanja počiva vsaj dva meseca.

Pri zelo občutljivi koži preizkusite BIOEFFECT 30 DAY TREATMENT najprej na poljubnem območju nevpadljive kože, in sicer tri dni pred nanosom na celoten obraz.

BIOEFFECT 30 DAY TREATMENT v testni fazi ni povzročil nobenega draženja kože. V redkih primerih so se nekaj dni po nanosu pojavili mozoljčki. Do tega v splošnem pride zaradi stimulacije in čiščenju kože, podobno kot pri nastanku mozoljev po uporabi maske za piling.

 

Delovanje

BIOEFFECT je edina kozmetika na svetu, ki vsebuje repliko človeku lastnih proteinov, pridobljenih iz ječmena, s pomočjo patentiranega biotehnološkega postopka.

S kombinacijo znanosti in estetike je podjetje SIF Cosmetics iz Islandije trgu ponudilo novo generacijo kozmetike pod znamko BIOEFFECT, ki vsebuje koži lastne celične aktivatorje, ki spodbujajo njeno naravno pomlajevanje.

Vloga celočnih aktivatorjev v biologiji kože je dokazana in temelji na obsežnih znanstvenih raziskavah. Njihova funkcija je pomembna pri vzdrževanju in obnovitvenih procesih, ki se dogajajo v vsaki celici. BIOEFFECT kozmetika deluje tako, da aktivira te procese, stimulira kožo, da uporabi svoje lastne naravne metode za izboljšanje videza in teksture, povečuje vlažnost in uravnava barvo kože.

Vrednote SIF Cosmetics se odražajo v proizvodih BIOEFFECT, ki so UČINKOVITI, VARNI in ČISTI. To so tudi temelji na katerih podjetje gradi vse svoje razvojne projekte, kot tudi marketing. Formulacija naših proizvodov ima en sam glavni namen krepitve in ohranjanja naravne aktivnosti aktivnih sestavin – celičnih aktivatorjev. Naš produkt vsebuje nekaj sestavin, ki so popolnoma varne, saj ne vsebujejo nobenih kemičnih konzervansov, barvil ali dišav in naši produkti niso testirani na živalih.

 

Blagovna znamka

BIOEFFECT

Vikurhvarf 3
IS-203, Iceland

Narejeno na Islandiji

BIOEFFECT je registrirana blagovna znamka

 

Za ostale informacije glej opis izdelka...

Za članke o Bioeffect kozmetiki kliknite na povezavo spodaj:

Članek na portalu "Viva.si" >>> (na portalu "Viva.si" je več člankov o kozmetiki Bioeffect)

Članek s Tanjo Ribič >>>

Poglej izjave uporabnic Bioeffect kozmetike >>>