0Item(s)

V nakupni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Aunity Anion Luxury, nočni ženski higienski vložki Aunity Anion Luxury, nočni ženski higienski vložki
  • Aunity Anion Luxury, nočni ženski higienski vložki Aunity Anion Luxury, nočni ženski higienski vložki
  • 100% organska bombažna vrhnja plast 100% organska bombažna vrhnja plast
  • Narejeno po standardu ISO 9001 Narejeno po standardu ISO 9001

Aunity Anion Luxury, HIGIENSKI VLOŽKI - NOČNI, 8 vložkov

   Prestižni nočni anionski ženski higienski vložki
√   Najnovejša tehnologija, daleč pred konkurenco
√   Edinstven 10 slojni zaščitni sistem
√   Aunity garancija kvalitete in delovanja


Lastnosti Aunity Anion Luxury higienskih vložkov

Tega izdelka pri nas nimamo več v ponudbi, lahko pa ga naročite na drugi spletni strani, TUKAJ: https://anion.si/ANION-LUXURY-NO%C4%8CNI-VLO%C5%BDKI-1-KOS-p261724065

6,50 €

Podrobnosti

Aunity Anion Luxury, prestižni nočni anionski higienski vložki

Brez zadostne zaščite pred, med in po menstruaciji so lahko ženske bolj izpostavljene številnim ginekološkim boleznim, ki vplivajo na njihovo kakovost življenja in negativno vplivajo na njihovo zdravje, poklicno pot in družino.

Aunity Anion Luxury, prestižni, ultratanki nadstandardni Anionski ženski higienski vložki so obogateni z anioni, turmalini, nano srebrom, aktivnim kisikom, s FIR tehnologijo (infrardeča), MFT tehnologijo (magnetno polje) in hitozanom.

Zaradi vseh teh naprednih tehnologij združenih v Aunity Anion Luxury anionskih higienskih vložkih, lahko le-ti učinkovito pomagajo v boju proti bakterijam in neprijetnim vonjavam, zmanjšujejo draženje in otekanje sluznice, izboljšajo prekrvavitev, žensko dismenorejo (menstrualna bolečina ali slabo počutje med menstruacijo ali tik pred njo), izboljšajo imunski sistem in pomagajo pri pH ravnovesju. Ravno tako podpirajo razstrupljanje in spodbujajo vaginalno zdravje po naravni in varni poti, brez kemikalij, dišav ali umetnih elementov.

Prednosti Anion Luksury vložkov v primerjavi z ostalimi Anionskimi vložki

•   30% več anionov
•   MFT tehnologija (šibko magnetno polje)
•   FIR tehnologija (infrardeča)
•   Nano srebro
•   Hitozan

Aunity garancija kvalitete in delovanja

   Ne vsebujejo belil in fluorescentnih snovi
   Antibakterijsko delovanje
•   Pomagajo preprečevati draženje kože
   Pomagajo v borbi proti okužbam
•   Odpravljajo neprijetne vonjave
   Zagotovljajo najboljšo možno absorpcijo
•   Vedno suhi in udobni
   Izdelani po standardu ISO 9001

Deset slojni ultra tanki zaščitni sistem jamči suhost, čistočo, prepustnost zraka in zagotavlja zelo visok higienski standard

1.   Premium ekstra mehak 100% organski bombažni vrhnji sloj
2.   Ultra mehka stranska zaščita
3.   Super mehka zaščita pred uhajanjem - razlitjem, z elastiko
4.   Anionski čip iz rastlinskih vlaken z negativnimi Ioni in nanosrebrom, za preprečevanje neprijetnih vonjav, ter antibakterijsko in protivnetno delovanje.
5.   Ultra mehka in zračna, posebej obdelana plast z aktivnim kisikom, za izboljšanje mehkobe in svežine.
6.   Japonsko Sumitomo SAP polnilo - super absorbent polymer, ki skrbi za popolno in takojšnjo suhost
7.   Ultra mehka plast za boljše zračenje
8.   Zračno prepustna varnostna, osnovna plast, izredno hitro odvaja vlago in toploto in omogoča svežino. (vodotesna navzven in zračna navznoter)
9.   Visoko kvalitetna zračna ločitvena membrana
10. Neprodušna embalaža, v kateri je zapakiran vsak posamezni vložek, zagotavlja maksimalno zaščito in čistočo vsakega vložka posebej.

V vsakem zavojčku je tudi tester za preverjanje pH-ja vrednosti nožnice.

Aunity Anion Luxury so več kot le nočni higienski vložki. Preizkusite njihove prednosti Zdaj !

Zavojček vsebuje 8 kosov ultra tankih, posamezno neprodušno zapakiranih vložkov dolžine 290 mm, s krilci. Debelina vložka je le 0,8 cm !

Blagovna znamka

Aunity
aunity GmbH
Friedrich-List-Straße 49
33100 Paderborn
Germany

Dodatne informacije

Dobavljivost 1 - 5 dni

Pakiranje

Zavojček vsebuje 8 kosov nočnih vložkov s krilci, za čas menstruacije, dolžine 290 mm in debeline samo 8 mm. Embalaža je iz aluminijaste folije in ustreza prehranskim standardom. Ima samolepilni pregibni pokrov, ki omogoča ponovno zapiranje in tako zmanjšuje možnost dostopa vlage in nečistoč. Vsak vložek v zavojčku je še posebej sterilno zapakiran. V vsakem zavojčku je tudi tester za enkratno uporabo za preverjanje pH-ja vrednosti nožnice.

Aunity Anion Luxury je najnovejša, prestižna in izboljšana generacija anionskih ženskih higienskih vložkov, neprimerljiva na trgu in daleč pred konkurenco. Vložki so nekoliko večji, učinkovitejši in primerni za še daljše nošenje.

Sestava

Mehka netkana vrhnja plast iz 100% organskega bombaža, Zračna plast papirja z aktivnim kisikom, Čisti rastlinski vlakenski anionski čip s funkcijami 5 v 1 (anion, nano-srebro, šibko magnetno delovanje, infrardeči žarki, hitozan), Japonski Sumitomo SAP papir - super absorbent polimer, Posebna zračna plast papirja za mikrocirkulacijo zraka, Zračno prepustna PE osnovna plast, Neprodušna embalaža.

Uporaba

V času menstruacije močnejše jakosti in / ali pri težavah z uhajanjem urina.

Perilo rahlo raztegnite, da se bo vložek bolje oprijel perila. Vložek nato prilepite na perilo in zavihnite krilca.

V vsakem zavojčku je tudi tester za ugotavljanje Ph vrednosti nožnice. Na reagent s pomočjo palčke nanesite bris nožnice in počakajte 30 sekund, da se listič obarva.

Delovanje

Luksuzni Higienski vložki Aunity Anion Luxury so revolucionarna novost na področju intimne nege. Deset slojna sestava omogoča mikrocirkulacijo zraka in s tem svežino in suhost, brez občutka lepljivosti in vlage. Inovacija in bistvena prednost pred običajnimi higienskimi vložki pa je anionsko polnilo - posebna tkanina, ki pri nošenju vložka oddaja večjo količino Anionov, deluje bio-magnetno in oddaja infrardeče žarke, ves proces pa poteka brez kakršnihkoli kemičnih dodatkov.